Skip to content Skip to content

Nood aan extra ruimte? Lees hier meer!

Een van de meest doorslaggevende redenen om te kiezen voor een woonuitbreiding, pergola, veranda of tuinkamer is de plek die men wil creëren. Wie zou neen zeggen tegen extra ruimte?

Alle types uitbreidingen hebben een gemeenschappelijke deler; namelijk extra ruimte en een grote portie natuurlijk lichtinval.  Of het nu gaat om een leefruimte, leeshoek of extra eetplaats met zicht op de tuin, de meeste mensen verlangen naar een paar kwaliteitsvolle extra vierkante meters, waar ze los van de stress, zichzelf kunnen zijn. 

 

Een comfortabele leefruimte

Een woonuitbreiding met moderne meubels en natuurlijke vloeren zijn een geslaagde combinatie. Een houtafwerking in contrast met een moderne structuur van uitbreiding voegt karakter toe aan uw interieur. Her en der een kleine kleurtoets in de vorm van kussens, bloemen of kunstvoorwerpen doen het geheel leven.

premium woonuitbreiding

Deze aan de kust geïnspireerde uitbreiding voelt heerlijk helder aan dankzij de frisse inrichting in wittinten. Blijf bij hetzelfde kleurenpalet voor een samenhangende en doordachte look.

 

Een trendy eetplaats

Wanneer een samenzijn met vrienden of familie in een juist daglicht wordt gezet, zal de vreugde en beleving achteraf des te geslaagder zijn. Een ideaal kader met zicht op de tuin doet bij een ieder van ons het stresslevel dalen.

lichtrijke eetruimte

 

Een eigen bubbel

Niets gaat boven een eigen plek waar niemand u stoort.  Breng rust in uw bubbel door gebruik te maken van pastelkleurig stoffering.

een eigen bubbel

Als de ruimte het toelaat, overweeg dan om een bijzettafel in uw bubbel te plaatsen. Dit is niet alleen de perfecte plek om te rusten of te lezen, het kan ook dienen als een gezellig ‘op de koffie’ hoekje. Richt het in met kussens en plaids zodat het comfortabel en uitnodigend oogt, en uw gasten kunnen genieten van een gezellig onderonsje.

 

Een privé wellness

Doe eens iets anders met uw veranda door er een wellness-ruimte  van te maken. Deze wellness-ruimte is het ideale oord om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress, waar we allemaal wel mee te maken hebben.  

wellness veranda

Met een doordachte aanpak maakt u gegarandeerd indruk op uw vrienden en familie. Een goede klimaatregeling helpt om een comfortabele temperatuur- en luchtvochtigheid binnen te behouden.

 

Een natuurminnende plek

In de zomer en na-zomerdagen is dit de beste plek om te vertoeven. Temidden van het groen en toch beschut tegen wind, levert een doordacht pergola ontwerp van Willems veranda gegarandeerd succes op bij al wie er plaats in neemt.

Comfort is de kern van een geslaagde pergola. Want genieten van uw tuin kan nu met elk type weer.

_DSC9762-2

Weet dat elk van deze verschillende ruimtes dezelfde basis hebben. Natuurlijk licht doet wonderen! Het schept rust, sfeer en openheid in je thuiswereld. Iedereen die hiervoor kiest investeert in een kwaliteitsvolle toekomst en zal zonder verpinken zeggen dat dit zijn of haar favoriete plek is.