Skip to content Skip to content

Geniet van de warme wintermaanden dankzij Willems!

Elke plek in huis kan een potentiële knusse hoek worden, als het verhaal juist wordt verteld. Hierbij enkele nuttige tips om meer uit uw Willems veranda of woonuitbreiding te halen. Het potentieel van een Willems veranda of woonuitbreiding is veel groter dan u soms denkt.

 

4 handige tips

Velen onder ons verlangen stiekem naar een mooie witte kerst tijdens deze eindejaarsperiode of het nieuwe jaar. Maar geen weervoorspeller kan u die garantie nu al geven. Om toch het maximale qua sfeer te bereiken in uw veranda, met of zonder een magisch wit sneeuwtapijt lijst ik graag enkele handige tips op die de gezelligheid van de winter in uw huis zal doen opleven.

home sweet home

Want een kwaliteitsvolle woonuitbreiding of veranda van Willems stelt u in staat om niet alleen in de zomer, maar ook de wintermaanden ten volle te genieten van de natuur om u heen.

 

Installeer uw kerst en nieuwjaars- plek in een veranda

Dankzij het natuurlijke licht zal uw veranda of woonuitbreiding steeds de leukste of meest uitnodigende plek van het huis zijn. Of deze plek nu doorgaans dient als een gezellige woonkamer waar u met het hele gezin kunt vermaken of als een wonderlijke versierde eethoek om uw jaarlijkse feestmaaltijd te houden, zorg er steeds voor dat u het visueel contact met de natuur buiten behoudt. Zo voorkomt u een rommelige look of een opgesloten gevoel met kerst en nieuwjaar!

 

Vergeet uw tuin niet

Een woonuitbreiding of een veranda heeft vele voordelen ten overstaan van een klassieke woonuitbreiding. Dus als u zich binnenshuis onder een warme deken wilt nestelen, waarom zou u uzelf dan niet een winters uitzicht geven om van te genieten terwijl u ontspant? Voeg dus ook een paar kerstverlichtingen toe aan uw achtertuin en laat het magische winterweer zich nu al voor u ontvouwen.

genot veranda

Knus en warm

In deze lock-down periode is het misschien een leuk idee om net meer tijd op een andere manier met elkaar door te brengen dan doorgaans het geval. Laat de rust en de knusse gedachten weer keren door ‘relax en ontspan hoekjes’ te creëren. Deze plekjes in huis kunnen makkelijk de sfeer en uw stemming gaan bepalen. Om dit optimaal te ervaren is een lichtrijke woonuitbreiding of veranda de aangewezen plek.

Breng de winter al in huis door gebruik te maken van witte kussens, dekentjes of zelfs witte kaarsen.

 

Ontspan onder een heldere sterrenhemel

Dim tijdig het licht en laat de binnen en buiten kerstverlichting de rest doen. Weet dat dankzij een Willems veranda u rond middernacht wordt getrakteerd op een heerlijke oneindige sterrenhemel, als de wolken geen spelbreker zijn. En als u dan de juiste wens weet te wensen, bent u al een hele stap dichter bij een gelukkig en succesvol 2023!