Skip to content Skip to content

Eigentijdse veranda: onze populaire realisatie

Een eigentijdse veranda is vandaag de dag een steeds meer en meer gewild concept, en dat om verschillende redenen: grote open volumes, glazen daken, eenheid in stijl, meervoudige beglazing, op en top comfort, ...

 

Eigentijdse veranda

Grote open volumes

Ten eerste is het bouwen van een veranda niet te vergelijken met een klassieke uitbouw van circa dezelfde grote. Door het gebruik van aluminium kunnen grote volumes open en transparant worden gebouwd.

 

Eigentijdse veranda

Glazen daken

Een veranda heeft het typische kenmerk om een lichtelement - facet of lessenaarsdak -  gedeeltelijk of geheel in haar dakconstructie te hebben. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om natuurlijk licht veel verder in de woning te brengen. Dit verhoogt de levenskwaliteit van elke bewoner. 

Eenheid in stijl

Een veranda heeft een uitgesproken stijl, en voorzien van de juiste kleur sluit het steeds naadloos aan bij elk type woning. Wanneer de kleur een probleem is, is de ‘steellook’ de beste optie. Deze stijl- en karaktervolle look zorgt dat elke woning perfect matcht met de nieuwe uitbouw.


_DSC5731

Meervoudige beglazing

De thermisch geïsoleerde profielen weren elke koudebrug en kunnen meervoudige beglazingen dragen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een lichtrijke, maar ook zeer energiezuinige realisatie verkrijgt. 

Op en top comfort

De hedendaagse veranda is volledig op maat gemaakt en kan volgens de wens van de klant allerhande technische extra’s stijlvol integreren. Hierdoor win je aan comfort zonder te moeten inboeten aan stijl en uitzicht. 

 

Duurzame constructies

De basis van elke realisatie of uitbreiding is vervaardigd uit hoogwaardig materialen. Bij Willems  is het belangrijk dat elke constructie elk type weer aankan. Kwaliteit wordt bepaald door de duurzaamheid van elke constructie. Door alles zelf te maken behouden we daarmee de 100% kwaliteitscontrole over een project. Want per slot van rekening is een veranda, tuinkamer, pergola of woon of zaakuitbreiding een investering voor het leven!

 

AFSPRAAK MAKEN