Skip to content Skip to content

De toekomst van wonen is een open leefwereld!

open wonen

Bij de meeste woonuitbreidingen die het laatste decennium zijn gerealiseerd door Willems Veranda's valt er een trend op die onze huidige stijl van wonen accentueert.

Project_Vryens20230927_0117 kopie 2

Mensen houden steeds meer van open ruimtes en een lichtrijke leefwereld. Dit draait niet meer enkel om de behoefte aan een extra ruimte ... neen, de mensen zijn op zoek naar een nieuwe stijl van wonen. In een tijd waarin het huis niet langer meer is opgedeeld in aparte compartimenten met elk zijn functie, biedt er zich nu een open leefwereld aan!

Dit is ook zo met de keuken! Dit is niet langer meer alleen een plaats om te koken, maar ook een centrale hub voor familie-interactie, entertainment, en pure all-round ontspanning. 

Willems Veranda's speelt in op deze trend met hedendaagse woonuitbreidingen die naadloos een nieuwe keuken, hobby- of leefruimte integreren, waardoor jouw woning een volledig nieuw elan krijgt.

5-4

Dankzij hun innovatieve technologieën en jarenlange expertise biedt Willems Veranda's creatieve oplossingen die een maximale invulling van jouw woonruimte garanderen. 

 

Leef met je tijd mee!

De visie van Willems Veranda's op woonuitbreidingen gaat verder dan het simpelweg toevoegen van wat vierkante meters. Het gaat om het creëren van een harmonieuze ruimte die de keuken, eetplaats, en leefruimte naadloos verbindt.

Project_Vryens20230927_0113 kopie

Dit concept van een open keuken-eetplaats-leefruimte is een weerspiegeling van de hedendaagse levensstijl, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Door het gebruik van glaspartijen, duurzame materialen en slimme indelingen brengen de ontwerpen van Willems Veranda's licht, luchtigheid en een ongeëvenaard gevoel van ruimte in jouw huis. Het dagelijkse leven zal drastisch veranderen wanneer je leeft temidden van deze oase van rust en licht.

 

Innovatieve technologieën en creatieve oplossingen

De kracht van Willems Veranda's ligt in hun vermogen om innovatieve technologieën te combineren met creatieve design oplossingen.

Of het nu gaat om geavanceerde isolatietechnieken die energie-efficiëntie bevorderen of om flexibele raam- en deursystemen die binnen- en buitenruimtes met elkaar verbinden; elke woonuitbreiding wordt ontworpen met oog voor detail en respect voor de bestaande architectuur van de woning.

Het hele jaar door genieten van een lichte en comfortabele leefruimte.-1

Dit maakt elke realisatie uniek en persoonlijk, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

 

Maximale invulling van de woonruimte

Willems Veranda's begrijpt dat de moderne huiseigenaar op zoek is naar manieren om de beschikbare woonruimte optimaal te benutten. Door hun jarenlange expertise kunnen ze met de meest creatieve oplossingen komen die niet alleen de functionaliteit verhogen maar ook de esthetische waarde van jouw woning aanzienlijk verbeteren.

Of je nu droomt van een grote, lichte keuken met directe toegang tot jouw tuin of een elegante eetruimte die overvloeit in een gezellige leefruimte; Willems Veranda's maakt het mogelijk.

Deketelaere-9 kopie

Marktleider dankzij creativiteit en innovatie

Het is geen toeval dat Willems Veranda's marktleider is in de sector. Hun toewijding aan creativiteit, innovatie, en klanttevredenheid heeft hen aan de top gehouden. Elke woonuitbreiding is een bewijs van hun vermogen om te anticiperen op de behoeften van moderne gezinnen en deze te vertalen naar praktische, mooie ontwerpen die jouw huis transformeren en verrijken.

Adam31 kopie-2

Een woonuitbreiding van Willems Veranda's biedt meer dan alleen extra ruimte; het biedt een kans om jouw huis aan te passen aan de hedendaagse manier van leven. Door innovatieve technologieën en creatieve oplossingen te combineren, creëren ze ruimtes die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook een nieuwe dimensie toevoegen aan het thuisconcept.

Seynave-13

Met de focus op het naadloos integreren van een nieuwe keuken in de leefruimte, bewijst Willems Veranda's dat ze niet alleen de trends volgen, maar deze ook vormgeven. Zo geven ze jouw woning een volledig nieuw elan en wordt elke dag thuis een ervaring om te koesteren.