Skip to content Skip to content

Willems tuinkamers en veranda’s: de perfecte formule

Een veranda of een tuinkamer als aanvulling op een bestaand pand biedt je de kans om de extra ruimte echt naar eigen inzicht te benutten. Er zijn een paar manieren waarop je jouw veranda of tuinkamer kunt omtoveren tot de perfecte multifunctionele ruimte in je moderne of karaktervolle huis. Het mooie daarenboven is dat je de extra ruimte kunt invullen voor vele doeleinden, afhankelijk van de situatie.

Een grotere keukenruimte

Een veranda, tuinkamer of een woonuitbreiding van Willems veranda’s die wordt gebruikt als een grotere keukenruimte, stelt je in staat om te koken met veel natuurlijk licht, wat voordien niet het geval was. Ook zou de extra ruimte kunnen dienst doen als ruime eetplek die aansluit bij de keuken of living. Met een woonuitbreiding van Willems veranda’s ben je vrij om je huis opnieuw in te delen zoals het jou uitkomt.  

open ruimte keuken

Deze grote uitbreiding van de woonkeuken heeft panoramische ramen en glazen schuifdeuren, waardoor het een opvallend uiterlijk heeft - het is perfect voor het houden van grote feesten. Of je het nu gebruikt voor het kerstdiner en andere feesten, of als je vrienden uitnodigt, vergeet niet om het speciale serviesgoed tevoorschijn te halen en een geweldige tijd te beleven in deze woonuitbreiding.

 

Een formeel open woonkamer of living

_DSC9824-1

Deze open leefruimte baadt in natuurlijk licht. Licht gekleurd keukenmeubilair met donkere accenten werken goed in deze opstelling, omdat de hoge ramen het met licht overspoelen. Natuurstenen vloeren hebben een klassieke uitstraling die perfect past in deze woonuitbreiding. Het gebruik van donker aluminium houdt de look eenvoudig en trendy modern.

 

Een natuurminnende hoek

_DSC9753-1

Deze woonuitbreiding biedt het comfort van een eigentijdse veranda met een heerlijk zicht op de tuin. Hiermee is het een ontspannende ruimte zonder dat je het huis moet verlaten.

 

Een duurzame tuinkamer

klassevolle tuinkamer

Een tuinkamer is de perfecte plek wanneer je wil ontsnappen aan de drukte van de dag. Deze ruime tuinkamer, die voornamelijk wordt gebruikt voor informeel dineren en entertainment, is voorzien van natuurlijke materialen, waaronder elegante meubels en een oude stenen tegelvloeren. De ramen zorgen dat de kamer één is met de buitenlucht.

 

Familieruimte

lichtrijke living

Licht stroomt binnen in deze woonuitbreiding. Het is een ideale ruimte voor het gezin om samen tot rust te komen. Een bank, kussens en een televisie zorgen voor een ontspannen sfeer, terwijl neutrale stoffen de look en feel licht houden.

 

Leven in grandeur

leven als god in eigen streek

Een machtige uitstraling wordt bereikt in deze Orangerie-leefruimte met rotan stoelen en een houten eettafel. Een orangerie kan een veelzijdige toevoeging zijn aan elk huis - overdag een lichte, huiselijke leefruimte en 's nachts een gezellige plek om tot rust te komen en te ontspannen.

 

Speel & ontspanningsruimte  

perfecte man's cave

Als je (grote of) kleine kinderen hebt, kan dit de perfecte locatie zijn om ze met hun spelletjes en speelgoed naartoe te sturen, wetende dat het veilig is en aan de achterkant van het huis waar je ze in de gaten kunt houden!

 

Kantoorruimte  

Natuurlijk licht is een geweldige aanvulling op elk werkgebied. Zet een bureau en stoel in je woonuitbreiding en kijk wat het voor jou oplevert als je van huis uit werkt. Het kan de natuurlijke boost geven die u nodig heeft om de klus te klaren!

 

Een heerlijke combinatie van alles

ideale woonuitbreiding

Een woonuitbreiding van Willems veranda’s: met de grote voordelen van enerzijds een hedendaagse stijlvolle veranda (groot natuurlijk lichtinval en panoramisch zicht), de extra open ruimte dankzij de slimme op maat gemaakte draagstructuur en een geïntegreerde pergola. Breng het maximale aan buitenleven naar binnen, met alle moderne comfort binnen handbereik.

Er zijn genoeg redenen te bedenken om je leven meer kwaliteit en uitstraling te geven. Dus, blaas je leven en je huis nieuw leven in en kies voor kwaliteit en genot van wonen.