Skip to content Skip to content

Verkoop niet, maar herinvesteer verstandig!

Maakt uw woning niet meer de indruk op u, als toen u het kocht? Voelt de ruimte niet meer zo inspirerend aan als toen? Daar kunnen verschillende redenen aan de basis liggen. Misschien komt u ruimte tekort, of is alles een beetje gedateerd? Beter nog, misschien bent u geëvolueerd en ziet u vandaag de zaken anders dan 18 jaar geleden… De realiteit is dat onze behoeften veranderen naarmate ons leven vordert. Soms vragen we ons af of we niet gelukkiger zouden zijn in een ander huis…. Stel uzelf de vraag; wilt u opnieuw de lasten dragen van weleer?

lichtrijke ruimtes

Of droomt u nu van grote, lichte, open ruimtes met zicht op uw tuin of uw omgeving? Weet dat u op een verstandige leeftijd niet langer meer in grootsheid en façade moet investeren, maar eerder in kwaliteit en netwerk. Nodig uw vrienden uit, in inspirerende ruimtes die doet verlangen naar meer. Sloop muren om je heen en schep een plek van inspiratie. Inspiratie voor u, uw vrienden, familie en voor uw netwerk.

Een van de meest effectieve manieren om het karakter en de functionaliteit van uw huis te vergroten, is door een lichtrijke woonuitbreiding toe te voegen aan uw woning. Hoewel er veel ontwerpen zijn om uit te kiezen, kan een lichtminnende structuur, zoals een orangerie of tuinkamer, een ruimte of leefwereld creëren waar u nog jarenlang van zult genieten.

 

perfecte ruimte voor vrienden en familie

 

Door muren te slopen en deuropeningen te vergroten, creëert u onmiddellijk een grote, open ruimte, zonder de ziel van uw woning te moeten achterlaten. Open ruimtes moedigen u aan om uw ruimte op verschillende manieren te gebruiken. Glazen extensies bieden heel wat mogelijkheden om een extra twist te geven aan uw dagelijks leven. Zo lenen ze zich makkelijk tot het uitoefenen van een zelfstandige activiteit, ontspanningsruimte voor tal van dagelijkse sportieve activiteiten, een leeshoek of een heerlijk ruikende ruimte die je groene vingers alle eer aandoen.

 

ruimte voor zelfstandige activiteiten

U zult merken dat uw gezin meer verbinding heeft en dat het uitnodigen van vrienden en familie gemakkelijker en leuker wordt. Of u nu in een historisch pand, een herenhuis of landelijk woont, een orangerie, tuinkamer of een woonuitbreiding kan uw volgende zinvolle stap zijn in een gelukkig leven.