Skip to content Skip to content
Prijs van een veranda

Een slimme oplossing voor een kwalitatieve manier van wonen

Screenshot 2022-02-08 at 17.25.45-1

Alles op maat gemaakt

Alles wordt in onze eigen productie eenheid in België vervaardigd volgens jouw wensen. Zo behouden we 100% controle over de productie.

Screenshot 2022-02-08 at 17.28.44-1

De hoogste kwaliteit

We voldoen met onze materialen aan de strengste Europese bouwvoorschriften en isolatienormen.

 

Screenshot 2022-02-08 at 17.33.02-1

40 jaar ervaring

Vakmanschap, techniek, permanente innovatie en kennis is wat ons een enorme voorsprong geeft in de sector en waar jij als klant uiteindelijk de vruchten van plukt!

Ontdek het stappenplan bij het plaatsen van een veranda

 

Veranda Willems-1

 

Meten is weten

Meten

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume (m³) bepalen in grote mate de basiskost van een woonuitbreiding. Een realistische schatting van het beoogde project, geeft jou een transparant zicht op de kosten.

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt jou om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Offerte

Een woonuitbreiding naar jouw wens, ondersteund door onze jaren ervaring, kennis en vakmanschap zorgen voor een transparant en eerlijk kostenplaatje. Eens de overeenkomst is getekend, kan het echte werk beginnen om jouw droomuitbreiding om te zetten in de realiteit.

Productieproces

Bouwvoorschriften en regelgeving

Voor België gelden er andere bouwvoorschriften dan bv. Nederland. Wij begeleiden jou samen door dit aanvraagproces opdat jouw woonuitbreiding vlot realiteit kan worden. Situationeel dient er per project, gemeente, regio bekeken te worden welke regelgeving en voorschriften hieromtrent van toepassing zijn.

Productieproces

Wanneer de melding of de bouwaanvraag is goedgekeurd, kan het productieproces beginnen. De productie gebeurt in België, in onze eigen productiehallen. Eens de voorbereidende werken uitgevoerd zijn, kan de werfsituatie definitief opgemeten worden. Vervolgens wordt het project via onze ingenieurs op het studiebureau in productie en bestelling gebracht. Na de assemblage en voormontage in onze ateliers kan de werfplanning opgemaakt worden. 

Moderne veranda-2-1

 

Een tuinkamer

 

Plaatsing

Plaatsing

De plaatsing van de woonuitbreiding verloopt snel en secuur. Alles is reeds in eigen productiehallen op de millimeter gemaakt en geassembleerd. Dit zorgt voor een minimum aan werflast en dat levert een zeer vlot en mooi eindresultaat op.

Jouw persoonlijke werfleider

Onze werfleider volgt elke stap op tot in de details en staat garant voor een vlotte communicatie en overleg met de klant. Zo hoef je niet jouw hoofd te breken tijdens het productieproces en kan je op beide oren slapen tijdens de plaatsingswerken.

Een woonuitbreiding van Willems Veranda's : snel en zonder zorgen

Vakmanschap Willems 2-1

Gemiddelde tijdsverloop

FASE 1: Meten is weten

EEN WEEK
Door onze transparante en realistische weergave van onze werkmethodiek, de kosten en planning kiezen klanten gemiddeld al na enkele dagen definitief voor hun droom woonuitbreiding.

FASE 2: Productieproces

FASE 3: Plaatsing

Canva Design DAE3yekY2xM

"Het is voor ons de beste en mooiste oplossing voor een woonuitbreiding. De moderne aanpak van uitbreiden geeft ons nu nog dagelijks veel licht en plezier. Zo hebben we onze woning snel met 80 vierkante meter kunnen vergroten, zonder door zware en vuile verbouwingen te moeten gaan."

 Familie Devriendt
Turnhout

Canva Design DAE3ybR9WFE

"De enorme waaier aan keuzemogelijkheden bij Willems Veranda's heeft ons over de streep gehaald om te investeren in een tuinkamer. Nu kan ik eindelijk mijn hobby van orchideeën kweken weer uitoefenen!"

Familie Verhelst
Namen

Canva Design DAE3yWvZYLY

"We zijn blij met de samenwerking met de vakkundige plaatsers tijdens de implementatie van onze veranda: van het eerste contact tot de laatste meting! Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer duidelijk qua uitleg tijdens de verschillende stappen tot oplevering. Wij zijn zeer tevreden klanten."

Familie Lemaitre
Halle