Skip to content

Meewerkend ploegbaas plaatser ervaring schrijnwerk, ramen, deuren, dak

Willems Oct 16, 2023 3:56:45 PM

Willems Veranda’s is op vandaag uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector van de verandabouw met meer dan 1.200 realisaties per jaar, een jaaromzet van 32 miljoen euro en een goed gevulde orderportefeuille.

Op vandaag zijn wij op zoek naar een ploegbaas waar we in de ruime regio rond onze uitvalsbasis in Ronse of rond onze uitvalsbasis in Meerhout een team kunnen rond bouwen.

Als ploegbaas ben je het aanspreekpunt bij onze klanten, je zorgt voor een correcte communicatie en opvolging van hun woonuitbreiding. Uiteraard streef je een perfecte uitvoering na en zie je toe op de werking van jouw team en coach je hen naar een hoger niveau.

Verder zorg je voor correcte rapportering naar de werfleider en het hoofdkantoor door middel van lichte administratie en formuleer je verbetervoorstellen.

Heb jij bij voorkeur al ervaring met het plaatsen van veranda's, ramen of deuren of kan je terugblikken op een andere relevante werkervaring? Ben jij trots na het afleveren van kwalitatief werk en staat veiligheid, orde en netheid op de werf hoog op jouw agenda?

Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Naast een mooie verloning volgens de barema's in de bouw kom je terecht in een stabiel groeiend bedrijf waar kwaliteit nagestreefd wordt en waar geïnvesteerd wordt in nieuwe materialen en technieken om onze plaatsers te ondersteunen.

Mail uw cv en motivatiebrief.

Leave a Comment