Skip to content Skip to content

Meewerkend ploegbaas plaatser ervaring schrijnwerk, ramen, deuren, dak

Ploegbaas voor bouw - woonuitbreidingen, verandabouw

Wij zoeken een ploegbaas om een team rond te bouwen.

Willems Veranda’s is de absolute marktleider in de sector van de verandabouw met meer dan 33.000 realisaties en een goed gevulde orderportefeuille. Dat succes hebben we te danken aan een sterk team van gemotiveerde professionals die elk project van begin tot eind tot in de puntjes afwerken.

Wij zoeken een ploegbaas waarrond we een team kunnen bouwen! 

  • Als ploegbaas ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor een correcte communicatie en opvolging van hun woonuitbreiding.
  • Uiteraard streef je een perfecte uitvoering na.
  • Je ziet toe op de werking van jouw team en coacht hen naar een hoger niveau.
  • Je rapporteert naar de werfleider en ons hoofdkantoor door middel van lichte administratie. Je formuleert ook verbetervoorstellen.

Heb jij bij voorkeur al ervaring met het plaatsen van veranda's, ramen of deuren of kan je terugblikken op een andere relevante werkervaring? Ben jij trots na het afleveren van kwalitatief werk en staat veiligheid, orde en netheid op de werf hoog op jouw agenda? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

Aanbod

Naast een mooie verloning volgens de barema's in de bouw, kom je terecht in een stabiel groeiend bedrijf waar kwaliteit nagestreefd wordt en waar geïnvesteerd wordt in nieuwe materialen en technieken om onze plaatsers te ondersteunen.

Mail vandaag je cv en motivatiebrief naar ons door!