Skip to content

Meesterlijk uitgevoerd project van begin tot eind!

Willems Dec 6, 2022 4:15:59 PM

De magie van een huiselijke woonuitbreiding: het licht-en-lucht project van Willems.

Elk huis vertelt zijn eigen verhaal. En soms, naarmate de tijd vordert en gezinnen groeien, ontstaat de wens om dit verhaal verder uit te breiden. Hierin schittert Willems met hun meesterlijk uitgevoerde licht-en-lucht project.

Willems woonuitbreiding

 

Vergroot jouw woonoppervlakte

 

Eén van de meest opvallende voordelen van dit project is ongetwijfeld de manier waarop het de woonoppervlakte vergroot. Huiseigenaren die snakken naar een extra ruimte hoeven niet langer te verhuizen of hun bestaande woning ingrijpend te verbouwen. De aanbouw van een leefveranda kan het antwoord zijn op hun wensen.

 

_DSC0395

 

Natuurlijk licht en ruimtelijkheid

Deze leefveranda's zijn niet enkel een extra ruimte. Dankzij de vele ramen en het overvloedige gebruik van glas, baadt de ruimte in natuurlijk licht. Hierdoor wordt de woonoppervlakte niet alleen fysiek, maar ook visueel vergroot. Bestaande woningen worden getransformeerd, met een harmonieuze overgang tussen het oude en het nieuwe, waardoor men kan genieten van zowel licht als ruimte.

 

Luisteren naar jouw wensen

Het team van Willems staat erom bekend echt te luisteren naar de wensen van hun klanten. Of je nu droomt van een aparte ruimte als bureau voor jezelf, een speelhoek voor de kinderen, of gewoon een gezellige plek om te ontspannen en te genieten, zij bespreken en realiseren het voor jou.

 

_DSC0353

 

Landelijke leefveranda

Bijzonder aan dit project is het landelijke karakter van de leefveranda. Deze stijl zorgt voor een huiselijke sfeer die naadloos aansluit bij veel Nederlandse woningen. Hier kun je genieten van de rust en sereniteit van het platteland, zelfs als je midden in de stad woont.

 

Technische perfectie

Naast esthetiek denkt Willems ook aan functionaliteit. Profielen met hoge isolatiewaarde zorgen ervoor dat de woonuitbreiding warm blijft in de winter en koel in de zomer, waardoor oververhitting wordt voorkomen. Elektriciteit en verwarming worden naadloos geïntegreerd, en elk aspect van de bouw wordt tot in de puntjes uitgewerkt.

 

_DSC0372

 

Kadastraal inkomen en kosten

Nu vraag je je misschien af, "hoeveel kost zo'n prachtige uitbreiding?" Het is altijd aan te raden om dit te bespreken met het team, aangezien de kosten variëren op basis van persoonlijke keuzes en wensen. Daarnaast is het belangrijk te realiseren dat het vergroten van de woonoppervlakte zelden invloed heeft op het kadastraal inkomen van de woning.

 

Een toegevoegde waarde

De leefveranda's die door Willems worden gerealiseerd zijn niet enkel een uitbreiding in termen van ruimte, maar ze verhogen ook ongetwijfeld de waarde van de woning op vele niveaus. De extra ruimte biedt niet alleen meer functionaliteit, maar ook de gezelligheid en sfeer waarin elk gezin kan genieten.

 

 

Slotgedachten

In een wereld waar het thuisgevoel zo essentieel is, biedt Willems een kans om dit gevoel te versterken en uit te breiden. Hun deskundigheid, gecombineerd met hun passie voor licht en ruimte, resulteert in woonuitbreidingen die zowel praktisch als betoverend zijn.

 

AFSPRAAK MAKEN