Skip to content Skip to content

Uitbreiding van je woning: creëer meer ruimte en energie-efficiëntie

energiezuinige uitbreiding

Wil je meer ruimte en energie-efficiëntie in je huis? Ontdek hoe je dit kunt bereiken met een moderne leefveranda of woonuitbreiding. Leer meer over het ruimtelijk gevoel dat deze uitbreidingen kunnen bieden en hoe ze kunnen bijdragen aan een energiezuinige woning.

Het ruimtelijk gevoel

Een moderne leefveranda of woonuitbreiding kan een enorme impact hebben op het ruimtelijk gevoel van je huis. Door te kiezen voor deze uitbreidingen, creëer je grote ruimtes om in te leven. De bouw- en constructiemethode van Willems zorgt voor grote overspanningen, waardoor het mogelijk is om grote open ruimtes te realiseren.

Project_Vryens20230927_0111 kopie

De open indeling en het gebruik van glas in moderne veranda's geven een gevoel van ruimte en openheid, waardoor de veranda groter en luchtiger aanvoelt. Dit zorgt voor een gevoel van vrijheid en comfort in je huis.

Grote ruimtes en open indeling

Een van de voordelen van een moderne leefveranda of woonuitbreiding is de mogelijkheid om grote ruimtes te creëren. De bouw- en constructiemethode van Willems maakt grote overspanningen mogelijk, waardoor je een open indeling kunt creëren. Dit betekent dat je geen last hebt van kleine kamers en beperkte bewegingsruimte. In plaats daarvan kun je genieten van grote, open ruimtes waarin je vrij kunt bewegen en leven. Dit geeft een gevoel van ruimte en comfort in je huis.

Project_Vryens20230927_0117 kopie 2

Gebruik van glas

Het gebruik van glas draagt bij aan het ruimtelijk gevoel. Glas zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en verbindt de binnenruimte met de buitenwereld. Hierdoor lijkt de veranda of woonuitbreiding groter en luchtiger. Daarnaast biedt glas ook een prachtig uitzicht op de tuin of het landschap buiten. Het gebruik van glas in moderne veranda's geeft een gevoel van openheid en brengt de natuur naar binnen, wat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer.

Gruyaert-13 kopie

Energie-efficiëntie

Naast het ruimtelijk gevoel bieden moderne leefveranda's en woonuitbreidingen ook voordelen op het gebied van energie-efficiëntie. Met de juiste materialen en isolatie kunnen deze uitbreidingen energiezuinig zijn, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur en het verlagen van de energiekosten.

Adam7 kopie

Door te kiezen voor meervoudig gelaagd glas en goede dakisolatie, kun je het warmteverlies minimaliseren en de warmte in de winter gemakkelijk binnenhouden. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en bespaart energie. Bovendien draagt een energie-efficiënte leefveranda of woonuitbreiding ook bij aan een duurzame toekomst.