You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
334_B41216A88_tuinkamer_6
334_B41216A88_tuinkamer_5

Project in de kijker uit Vrasene

De combinatie leefveranda-pergola bracht Helga en Luc uit Vrasene de ruime, zonnige én schaduwrijke woninguitbreiding die ze zochten. De constructie van zo’n 60 m² is de favoriete plek van het hele gezin geworden.

Waarom koos u voor de combinatie leefveranda-pergola?

Helga: Om onze woning op een optimale manier uit te breiden, waarbij we maximaal kunnen genieten van de zon. Omdat mijn echtgenoot (Luc) absoluut geen zonneklopper is, hebben we naast een leefveranda ook een ruime pergola laten plaatsen. We kozen bewust voor grote ruimtes omdat we een echt buitengevoel wilden creëren, zowel in de winter als in de zomer. Nu komt onze mooie tuin ook helemaal tot zijn recht. Alles bij elkaar was de aanbouw van de leefveranda en pergola een belangrijke beslissing, maar we zijn uitermate tevreden over het resultaat!

334_B41216A88_tuinkamer_5

We zaten meteen op dezelfde golflengte

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Helga: Nadat we overal wat hadden rondgekeken, hebben we op de opendeurdag de toonzaal van Willems veranda’s in Maldegem bezocht.

De mensen waren vriendelijk en we waren onder de indruk van de mooie projecten. We waren dus meteen aan het juiste adres!

Hoe verliep het contact met de vertegenwoordiger?

Helga: Uitstekend! Het gesprek vlotte zeer goed en we zaten meteen op dezelfde golflengte. Hij was zeer duidelijk over wat voor ons mogelijk was en wat niet. Hij gaf ook professioneel advies, zonder opdringerig over te komen. Dat was voor ons heel belangrijk. We hebben een hekel aan vertegenwoordigers die ons in een bepaalde richting duwen omdat dat voor hen beter uitkomt. Bij Willems veranda’s waren we vrij om zelf te bepalen wat we wilden.

Hebben uw leefveranda en pergola de verwachtingen ingelost?

Helga: Absoluut. Het hele gezin spendeert nu veel meer tijd in de leefveranda en pergola dan in de rest van het huis. Ook als we bezoek ontvangen komt onze woonuitbreiding elke keer opnieuw goed van pas. Als de vriendjes van onze beide dochters komen eten, kunnen we makkelijk met z’n zessen in de leefveranda tafelen. Wanneer mijn ouders langskomen in het weekend, zitten ze ook graag eens in de leefveranda. Dan genieten ze van het buitengevoel dat ze op hun appartement niet echt meer hebben. In het zomerseizoen is de pergola heel populair bij onze dochters. Dan nodigen ze vaak vrienden en vriendinnen uit om gezellig iets te drinken. Zelfs toen de constructie nog niet helemaal was afgewerkt, hadden we er al een tafel geïnstalleerd. We konden echt niet wachten (lacht).

Hoe zou u de stijl van uw leefveranda en pergola omschrijven?

Helga: Klassiek modern. De overheersende stijl is modern, maar er zitten heel wat klassieke elementen in verwerkt. Zoals de afgeronde bogen, de ovalen deeltjes tussen de balken bovenaan en de handvaten aan de schuiframen. Ook de rechthoekige raampjes bovenaan geven een klassieke toets. Bij een moderne leefveranda zijn er enkel grote raampartijen. Wij kozen voor wat meer afwisseling met klassieke accenten, die ook beter aansluiten bij de stijl van onze woning.

334_B41216A88_tuinkamer_7

Wenst u advies over een woonuitbreiding?

Vraag een offerte