Skip to content Skip to content

Een complete woonuitbreiding op maat

Op vakantie in eigen huis!


De combinatie leefveranda met spa en pergola bracht Helga en Luc uit Vrasene de ruime, zonnige én schaduwrijke woninguitbreiding die ze zochten. De constructie van zo’n 60 m² is de favoriete plek van het hele gezin geworden.

Door het doordachte ontwerp en vakkundige realisatie genieten ze nu van een extra woonruimte voorzien van een ontspannen binnen en buiten plek.

 

Waarom koos u voor de combinatie leefveranda-pergola?

Helga: Om onze woning op een optimale manier uit te breiden, waarbij we maximaal kunnen genieten van de zon. Omdat mijn echtgenoot (Luc) absoluut geen zonneklopper is, hebben we naast een leefveranda ook een ruime pergola laten plaatsen. We kozen bewust voor grote ruimtes omdat we een echt buitengevoel wilden creëren, zowel in de winter als in de zomer. Nu komt onze mooie tuin ook helemaal tot zijn recht. Alles bij elkaar was de aanbouw van de leefveranda en pergola een belangrijke beslissing, maar we zijn uitermate tevreden over het resultaat!

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Luc: Via  de opendeurdag van de toonzaal van Willems veranda’s in Maldegem.

De mensen waren vriendelijk en we waren onder de indruk van de mooie projecten. We waren dus meteen aan het juiste adres!

Klant
Helga & Luc
Oplevering
Mei 2020
Project Type
veranda & pergola
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.