Skip to content Skip to content

Een veranda waar we nog meer in thuis zijn

Afwerking tot in de kleinste details

 

Een extensie van een woning, om eigenlijk een extra leefruimte te creëeren? Dit is iets waar Koen en Linda uit Roeselare naar op zoek waren, en vonden. Hun leefveranda verbindt de woonruimte op een lichtrijke manier met de tuin.

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Linda: We merkten dat de ruimte in ons huis iets te krap werd. We wonen hier al 16 jaar en het waas tijd voor iets nieuws. Onze tuin is niet super groot, maar we leven wel graag buiten. Iedereen weet dat het in België niet altijd even warm is, maar door onze veranda kunnen we nog steeds genieten van onze tuin en natuurlijk licht.

Koen: We waren ook aan het kijken om gewoon een pergola te zetten. Maar zoals Linda zegt is het daar soms iets te koud voor. We zijn nu net iets ouder, en merken dat we toch vaker het iets warmer willen hebben. Door al het glas kunnen we toch nog genoeg rondkijken. 

Linda: We zitten nu vaker iets te lezen in onze veranda dan dat we in onze woonkamer zitten. Dat is een positief voordeel van onze veranda, we kwijnen al minder weg voor de tv.

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Koen: We zochten een verandabouwer waar we op konden rekenen. We zijn niet volledig thuis in die technologische wereld met websites enzoverder, dus we zochten naar een persoonlijke aanpak. Onze kinderen zouden ook wel eens iets kunnen komen veranderen, maar wonen niet bij de deur. Vandaar was het ook belangrijk dat alles van in het begin perfect afgewerkt was. Vrienden van ons hadden ook al een pergola gezet met veranda Willems, en dat viel ook heel goed mee.

Klant
Koen & Linda
Oplevering
Oktober 2020
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.