Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding vol comfort

We kozen voor ervaring en betrouwbaarheid

 

Woonruimte en keuken in combinatie met een leefveranda herleiden tot één grote leefruimte? Berlina en Michel uit Keerbergen durfden het aan en het resultaat is verbluffend. Hun leefveranda van maar liefst 52 m² verbindt de woonruimte en de keuken op unieke wijze met de tuin.

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Berlina: Michel komt uit Haacht, waar hij op een appel- en perenplantage woonde. Hij voelde zich daar zo goed, dat hij zich ook hier wilde laten omringen door groen. Dankzij onze mooie tuin met grote bomen voelden we ons al snel thuis. Maar sinds de leefveranda er staat, voelen we ons zowel binnen als buiten in de natuur. Dat is het gevoel dat we zochten.

Michel: Ik wilde ook absoluut een open keuken. Daarom besloten we om de buitenmuur te slopen en de leefveranda te laten samensmelten met een deel van de keuken en woonruimte. Nu hebben we vanuit de keuken en de rest van de leefveranda direct contact met de tuin. Dat gevoel hadden we vóór de leefveranda niet.

Berlina: We zitten nog maar zelden in onze oorspronkelijke woonkamer. We vertoeven bijna altijd in de keuken, aan de eettafel of in de zithoek. En dat is eigenlijk allemaal in de leefveranda.

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Michel: Omdat we ervaring en betrouwbaarheid zochten. Onze leefveranda was zo’n grote investering dat we het risico niet konden lopen om met om het even wie in zee te gaan. Mocht er ooit iets mislopen, willen we er zeker van zijn dat we ook op lange termijn kunnen rekenen op een ervaren en betrouwbare verandabouwer. Daarom kozen we voor Willems veranda’s.

Klant
Berlina & Michel
Oplevering
Januari 2020
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.