You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
338_B20666A79_tuinkamer_7
338_b20666a79_tuinkamer_1-small

Project in de kijker uit Haasrode

Anita en Willy legden hun terras opnieuw aan om plaats te maken voor een leefveranda. Een keuze die ze nog geen seconde betreurd hebben. Nu genieten ze het hele jaar door van dat heerlijke buitengevoel, ook bij minder weer. Ook de kleinkinderen en de rest van de familie zijn laaiend enthousiast over de extra leefruimte.

Waarom koos u voor een leefveranda?

Willy: Op de plaats van de leefveranda lag vroeger een terras, waar we regelmatig en graag vertoefden. Maar al te vaak dwong de regen ons om halsoverkop naar binnen te vluchten. Dat was allesbehalve aangenaam. Nu genieten we zorgeloos van onze tuin, ongeacht het weer.

De kleinkinderen zijn ook heel blij met de leefveranda. Ze hebben er veel licht en kunnen altijd naar buiten kijken terwijl ze spelen. Ook voor feestjes met vrienden en familie is de leefveranda een absolute meerwaarde. Dankzij de zuidelijke oriëntatie van onze tuin is de veranda ook nog uitstekend gelegen.

338_b20666a79_tuinkamer_1-small

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Willy: Dankzij de buren van onze zoon, die ook een Willems leefveranda lieten plaatsen. Uit een gesprek met hen bleek meteen dat ze zeer tevreden waren. En het uiterlijk van hun leefveranda sprak ons ook aan. Daarna hebben we nog wat opzoekingswerk verricht, waaruit al snel bleek dat Willems veranda’s een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Hoe verliep het contact met de vertegenwoordiger?

Willy: Zeer vlot. We wisten al welke richting we uit wilden, maar dankzij de computersimulaties van de vertegenwoordiger kregen we nog een beter beeld over de specifieke mogelijkheden voor onze woning.

We hebben al onze wensen grondig met hem doorgesproken, zodat alles duidelijk was voor de plaatsing.

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit

Heeft uw leefveranda zijn nut al bewezen?

Willy: Absoluut. Het is de favoriete plek van de kleinkinderen, en ook wij zitten er elke dag. Ook wanneer we een feestje organiseren, is de leefveranda de place to be. Onze leefveranda is zeker ruim genoeg om er met twintig mensen te kunnen zitten. Zo kunnen we aperitieven in de living en dan doorschuiven naar onze leefveranda om er gezellig te tafelen.

338_B20666A79_tuinkamer_7

Wenst u advies over een woonuitbreiding?

Vraag een offerte