Skip to content Skip to content

Een complete woonuitbreiding op maat

Comfort en kwaliteit!

Anita en Willy legden hun terras opnieuw aan om plaats te maken voor een leefveranda. Een keuze die ze nog geen seconde betreurd hebben. Nu genieten ze het hele jaar door van dat heerlijke buitengevoel, ook bij minder weer. Ook de kleinkinderen en de rest van de familie zijn laaiend enthousiast over de extra leefruimte.

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Willy: Op de plaats van de leefveranda lag vroeger een terras, waar we regelmatig en graag vertoefden. Maar al te vaak dwong de regen ons om halsoverkop naar binnen te vluchten. Dat was allesbehalve aangenaam. Nu genieten we zorgeloos van onze tuin en zwembad, ongeacht het weer.

De kleinkinderen zijn ook heel blij met de leefveranda. Ze hebben er veel licht en kunnen altijd naar buiten kijken terwijl ze spelen. Ook voor feestjes met vrienden en familie is de leefveranda een absolute meerwaarde. Dankzij de zuidelijke oriëntatie van onze tuin is de veranda ook nog uitstekend gelegen.

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Willy: Dankzij de buren van onze zoon, die ook een Willems leefveranda lieten plaatsen. Uit een gesprek met hen bleek meteen dat ze zeer tevreden waren. En het uiterlijk van hun leefveranda sprak ons ook aan. Daarna hebben we nog wat opzoekingswerk verricht, waaruit al snel bleek dat Willems veranda’s een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Klant
Anita & Willy
Oplevering
Maart 2020
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.