Een veranda als pronkstuk van ons huis

Ook meer licht in onze living

Meer licht creëeren in donkere ruimtes? Dan is een veranda met veel glas wel het perfecte antwoord. Pieter-Jan en Eveline uit Gent maakten hun woonkamer lichter door een open veranda.

 

Waarom koos u voor een veranda?

Pieter-Jan: Wij houden van ons interieur, met veel hout en iets donkerder. We merkten toch op dat het donkere ook nadelen had. Veel lichten aansteken, sneller een nachtgevoel... Vandaar dat deze veranda onze woonkamer perfect aanvult. We hebben nog steeds onze gezellige sofa in een iets donker hoekje, maar kunnen nog steeds genieten van de buitenwereld.

Evelien: We hielden inderdaad van dat knusse en donkere aspect van ons huis. Maar nu kunnen we ook zelfs van de keuken, in de tuin kijken. En dit terwijl het dan aan de andere kant van ons huis is. We vinden het super aangenaam dat alles een grote ruimte is. Er zijn nog steeds gezelligere plekjes, maar tegelijk kunnen we ook goed genieten van zonnestralen.

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Evelien: We kwamen vrij snel bij Willems terecht. Pieter-Jan heeft vaak lange dagen op het werk, en we zochten een zelfstandige partij die vakkundig te werk konden gaan. Nadat de offerte was getekend, werd er na enkele maanden correct volgens afspraak opgeleverd. Ook dit vonden we belangrijk en hadden we al meermaals te horen gekregen dat Willems hier correct mee omging. 

Klant
Pieter-Jan & Eveline
Oplevering
Maart 2021
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.