Skip to content Skip to content

Een veranda als pronkstuk van ons huis

Ook meer licht in onze living

Meer licht creëeren in donkere ruimtes? Dan is een veranda met veel glas wel het perfecte antwoord. Pieter-Jan en Eveline uit Gent maakten hun woonkamer lichter door een open veranda.

 

Waarom koos u voor een veranda?

Pieter-Jan: Wij houden van ons interieur, met veel hout en iets donkerder. We merkten toch op dat het donkere ook nadelen had. Veel lichten aansteken, sneller een nachtgevoel... Vandaar dat deze veranda onze woonkamer perfect aanvult. We hebben nog steeds onze gezellige sofa in een iets donker hoekje, maar kunnen nog steeds genieten van de buitenwereld.

Evelien: We hielden inderdaad van dat knusse en donkere aspect van ons huis. Maar nu kunnen we ook zelfs van de keuken, in de tuin kijken. En dit terwijl het dan aan de andere kant van ons huis is. We vinden het super aangenaam dat alles een grote ruimte is. Er zijn nog steeds gezelligere plekjes, maar tegelijk kunnen we ook goed genieten van zonnestralen.

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Evelien: We kwamen vrij snel bij Willems terecht. Pieter-Jan heeft vaak lange dagen op het werk, en we zochten een zelfstandige partij die vakkundig te werk konden gaan. Nadat de offerte was getekend, werd er na enkele maanden correct volgens afspraak opgeleverd. Ook dit vonden we belangrijk en hadden we al meermaals te horen gekregen dat Willems hier correct mee omging. 

Klant
Pieter-Jan & Eveline
Oplevering
Maart 2021
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?