You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
324_B51167B65_pergola_6
324_B51167B65_pergola_7

Project in de kijker uit Destelbergen

Voor buitenliefhebbers Annie en Hubert uit Destelbergen is hun Willems pergola niet meer weg te denken. Of het nu regent, waait, of juist broeierig heet is, ze kunnen nu altijd doen wat ze het liefst doen: gezellig op hun terras vertoeven.

Waarom koos u voor een pergola?

Annie: In onze vorige woning, een halfopen bebouwing, hadden we al een pergola. Dat was het verbindingsstuk tussen het huis en de garage. Daar hebben we toen, samen met de kinderen, enorm van genoten. Toen we in 2001 naar onze huidige woning verhuisden, wisten we al dat we ooit ook daar een pergola zouden laten plaatsen. We merkten namelijk al snel dat er vaak een snijdende wind blies op ons terras.

Hubert: We kozen bewust voor een pergola, omdat we geen extra binnenruimte nodig hadden. Onze woning is ruim genoeg, dus het enige wat we wilden, was langer van ons terras kunnen genieten. Die wens is nu gelukkig uitgekomen. Bovendien is het nog altijd mogelijk om het open gedeelte in de toekomst eventueel dicht te maken. Alles is voorzien.

324_B51167B65_pergola_4

Bewuste keuze voor pergola

Hoe verliep het contact met de vertegenwoordiger?

Annie: Uitstekend! Hij gaf ons professioneel advies, zonder ons al te veel in een bepaalde richting te duwen. Hij liet de eindkeuze volledig aan ons en dat stellen we absoluut op prijs. Omdat Hubert wel een handige harry is, vroegen we of we zelf al wat voorbereidingswerken konden uitvoeren. Dat was geen probleem en de samenwerking verliep vlot. Onze tevredenheid over de vertegenwoordiger geldt trouwens meteen voor alle Willems-medewerkers. Op niemand hebben we iets aan te merken.

Hubert: Het financiële plaatje klopte ook volledig. De uiteindelijke prijs kwam exact overeen met het bedrag dat we bij de bestelling waren overeengekomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Deed u al een beroep op de dienst na verkoop?

Annie: We hebben nog geen problemen gehad, dus we hebben ook de dienst na verkoop nog niet nodig gehad. Meteen ook een bewijs dat alles tot in de puntjes was afgewerkt.

Hubert: De Willems-medewerkers verzekerden ons wel dat we altijd contact mogen opnemen als er toch ergens een probleem zou opduiken. Dat stelt ons helemaal gerust.

Wenst u advies over een woonuitbreiding?

Vraag een offerte