Skip to content Skip to content

Een bijgebouw op maat

De perfecte oplossing voor ons!

 

Voor buitenliefhebbers Annie en Hubert uit Destelbergen is hun Willems woonuitbreiding niet meer weg te denken. Of het nu regent, waait, of juist broeierig heet is, ze kunnen nu altijd doen wat ze het liefst doen: gezellig van hun groene tuin genieten.

Waarom koos u voor een bijgebouw?

Annie: In onze vorige woning, een halfopen bebouwing, hadden we al een pergola. Dat was het verbindingsstuk tussen het huis en de garage. Daar hebben we toen, samen met de kinderen, enorm van genoten. Toen we in 2001 naar onze huidige woning verhuisden, wisten we al dat we ooit ook daar een plek zouden willen waar we ons konden in terugtrekken.

Hubert: We kozen bewust voor een bijgebouw, omdat we een optimale Westen-oriëntatie hadden. Onze woning is vooral Noord gesitueerd, dus het enige wat we wilden, was langer van ons tuin kunnen genieten. Die wens is nu gelukkig uitgekomen. Bovendien is al het nodige comfort hier ook aanwezig. Dit voelt aan als vakantie in eigen tuin.

 

Klant
Annie & Hubert
Oplevering
Sept 2021
Project Type
woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.