Skip to content Skip to content

Een complete woonuitbreiding op maat

Op vakantie in eigen huis!

Onze leefveranda is goud waard


Hoe verliep de plaatsing van uw leefveranda?

Willy: Zonder problemen. Omdat slecht winterweer de plaatsing van een leefveranda meestal bemoeilijkt, was de bouw pas gepland in april. Maar de winter was erg mild, waardoor de werken al in februari konden starten. Dat was een aangename verrassing! Het weer bleef gelukkig zacht, dus de Willems-medewerkers konden elke dag vlot doorwerken. Ze beschikten in de tuin ook over voldoende ruimte om al al hun materiaal klaar te zetten. Dat werkt een stuk makkelijker.

Anna: Het team bestond aanvankelijk uit vier plaatsers, vanaf de tweede dag kwamen er nog een paar extra werkkrachten bij. Omdat ze zo hard werkten, maakte ik soms verse soep voor hen. Ze waren me zeer dankbaar, want het was tenslotte nog februari.

Heeft uw leefveranda de verwachtingen al ingelost?

Willy: Elke dag opnieuw. We zitten er eigenlijk veel vaker dan in de woonkamer. Met kerst zetten we zowel in de woonkamer als in de leefveranda een kerstboom. Ook de kersttafel dekken we in de leefveranda. Dat zegt eigenlijk al genoeg over hoe belangrijk de leefveranda voor ons is. In de zomer organiseren we graag een barbecue of een gezellige drink. Dan zetten we de schuiframen open, zodat we makkelijk kunnen verhuizen als het wat frisser wordt.

Anna: Het vele licht is zó aangenaam dat je al snel niet meer zonder kan. Ik kan hier makkelijk uren zitten om helemaal tot rust te komen met zicht op de tuin. In de winter hangen we graag vogelhuisjes in de tuin. Dan kunnen we heel goed zien hoe de vogeltjes er gretig gebruik van maken. Prachtig! Onze leefveranda is echt goud waard.

Klant
Anna & Willy
Oplevering
Juni 2020
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.