Skip to content Skip to content

Een moderne woonuitbreiding met veel licht

We kozen voor goede service en betrouwbaarheid

 

Dit is een veranda die eigenlijk geen veranda meer is maar een heuse woonuitbreiding. Familie B. koost voor veranda Willems omdat ze vonden dat Willems zoveel meer biedt dan enkel verandabouw. 

 

Hoe kwam u bij Willems veranda terecht?

Familie B.: We zochten een verandabouwer waarvan we zeker wisten dat we geen problemen mee gingen ondervinden in de komende jaren. Vrienden van ons hadden ook al een pergola laten zetten door Willems, en waren uiterst tevreden van de service. De investering was niet niets, maar met plezier en vertrouwen in veranda Willems gestoken. We weten dat we steeds terecht zullen kunnen de komende jaren bij ons contact bij veranda Willems. 

Klant
Familie B.
Oplevering
Juli 2021
Project Type
Woonuitbreiding
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.