Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding waar je keuken in staat

(Bijna) vanuit je tuin koken

Een unieke manier van koken? Plaats net zoals Geert en Camille je keuken in je veranda. Een extra ruimte om met genoeg mensen te kunnen dineren. Zo wordt er optimaal genoten van het buitenleven, terwijl je dit van binnen kan beleven.

 

Waarom koos u voor een veranda?

Camille: Als nieuw samengesteld gezin zochten wij naar extra ruimte aangezien Geert al twee kinderen had, en wij nu ook zelf twee kindjes hebben. Door onze keuken nu te verplaatsen naar een extern gedeelte in ons huis, creëerde we meer leefbare ruimte voor onze kinderen. We zijn enorm graag in onze keuken, ook in de koudere periodes omdat we zo langer van onze dag kunnen genieten.

Geert: Camillle is een paar jaar geleden bij mij ingetrokken en we houden beide van dit huis. We zochten dus inderdaad naar extra ruimte en deze oplossing leek ons het beste. In de zomer leven wij praktisch buiten en wij houden ook wel van een hapje en drankje. Vandaar is het handig dat de keuken nu ook het dichtst bij onze tuin ligt (lacht)

Camille: Ook langs de buitenkant is het een mooi eindresultaat die perfect inmengt met de vorm van het huis!

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Geert: Simpelweg omdat we de naam al even kenden. We hadden een afspraak gemaakt en hadden er direct een goed gevoel bij. De investering was niet niets, maar Camille en ik waren er zeker van dat het het geld waard was en er geen spelletjes gespeeld gingen worden. Uit de correcte opvolging achteraf bleek dan ook dat ons vertrouwen terecht was.

Camille: Via vrienden van mijn ouders had ik ook te horen gekregen dat Willems hun poolhouse had gedaan, dat hielp zeker ook in de beslissing.

Klant
Camille & Geert
Oplevering
Februari 2021
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.