Skip to content Skip to content

Afwerking tot in de kleinste details

Een  woonuitbreiding, om eigenlijk een extra leefruimte te creëeren? Dit is iets waar Koen en Linda uit Roeselare naar op zoek waren. Resultaat; hun leefveranda verbindt de woonruimte op een lichtrijke manier met de tuin.

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Linda: We merkten dat de ruimte in ons huis iets te krap werd. We wonen hier al 16 jaar en het was tijd voor iets nieuws. Onze tuin is niet super groot, maar we leven wel graag buiten. Iedereen weet dat het in België niet altijd even warm is, maar door onze veranda kunnen we nog steeds genieten van onze tuin en natuurlijk licht.

Koen: We waren ook aan het kijken om gewoon een pergola te zetten. Maar zoals Linda zegt is het daar soms iets te koud voor. We zijn nu net iets ouder, en merken dat we toch vaker het iets warmer willen hebben. Door al het glas kunnen we toch nog genoeg rondkijken. 

Linda: We zitten nu vaker iets te lezen in onze veranda dan dat we in onze woonkamer zitten. Dat is een positief voordeel van onze veranda, we kwijnen al minder weg voor de tv.

_DSC5513-medium
_DSC5496-medium

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Koen: We zochten een verandabouwer waar we op konden rekenen. We zijn niet volledig thuis in die technologische wereld met websites enzoverder, dus we zochten naar een persoonlijke aanpak. Onze kinderen zouden ook wel eens iets kunnen komen veranderen, maar wonen niet bij de deur. Vandaar was het ook belangrijk dat alles van in het begin perfect afgewerkt was. Vrienden van ons hadden ook al een pergola gezet met veranda Willems, en dat viel ook heel goed mee.

Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems  werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij Willems kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

_DSC5507-medium

Van een plan tot een slimme woonuitbreiding

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

toonzaal-kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Toonzaal Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal Spy

Toonzaal Spy

Namen

Toonzaal Louveigné

Toonzaal Louveigné

Luik