Skip to content Skip to content

Een moderne woonuitbreiding met veel licht

Dit is een veranda die eigenlijk geen veranda meer is maar een heuse woonuitbreiding. Familie B. koost voor  Willems omdat ze vonden dat Willems zoveel meer biedt dan enkel verandabouw. 

 

Hoe kwam u bij Willems veranda terecht?

Familie B.: We zochten een verandabouwer waarvan we zeker wisten dat we geen problemen mee gingen ondervinden in de komende jaren. Vrienden van ons hadden ook al een pergola laten zetten door Willems, en waren uiterst tevreden van de service. De investering was niet niets, maar met veel plezier en vertrouwen in Willems gestoken. We weten dat we de komende jaren steeds terecht kunnen bij ons contact bij Willems. 

_DSC0385-medium
Een woonuitbreiding de wetgeving voor een aanbouw of een uitbouw?-3
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij Willems kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems  is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 38 jaar geleden. En dit dankzij ons gedegen opgedane, en bewezen vakkennis!

De tijdloze realisaties-1

Van een plan tot een slimme woonuitbreiding

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

toonzaal-kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Toonzaal Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal Spy

Toonzaal Spy

Namen

Toonzaal Louveigné

Toonzaal Louveigné

Luik