Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding met keuken

Koken vanuit je tuin 

Een unieke manier van koken? Plaats net zoals Geert en Camille je keuken in je veranda. Een extra ruimte om met genoeg mensen te kunnen dineren. Zo wordt er optimaal genoten van het buitenleven, terwijl je dit van binnen kan beleven.

Waarom koos u voor een veranda?

Camille: Als nieuw samengesteld gezin zochten wij naar extra ruimte aangezien Geert al twee kinderen had, en wij nu ook zelf twee kindjes hebben. Door onze keuken nu te verplaatsen naar een extern gedeelte in ons huis, creëerde we meer leefbare ruimte voor onze kinderen. We zijn enorm graag in onze keuken, ook in de koudere periodes omdat we zo langer van onze dag kunnen genieten.

 

keuken veranda
Een woonuitbreiding, tuinkamer of veranda verwarmen

Geert: Camillle is een paar jaar geleden bij mij ingetrokken en we houden beide van dit huis. We zochten dus inderdaad naar extra ruimte en deze oplossing leek ons het beste. In de zomer leven wij praktisch buiten en wij houden ook wel van een hapje en drankje. Vandaar is het handig dat de keuken nu ook het dichtst bij onze tuin ligt (lacht)

Camille: Ook langs de buitenkant is het een mooi eindresultaat die perfect inmengt met de vorm van het huis!

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Geert: Simpelweg omdat we de naam al even kenden. We hadden een afspraak gemaakt en hadden er direct een goed gevoel bij. De investering was niet niets, maar Camille en ik waren er zeker van dat het het geld waard was en er geen spelletjes gespeeld gingen worden. Uit de correcte opvolging achteraf bleek dan ook dat ons vertrouwen terecht was.

Camille: Via vrienden van mijn ouders had ik ook te horen gekregen dat Willems hun poolhouse had gedaan, dat hielp zeker ook in de beslissing.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems  is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 38 jaar geleden. En dit dankzij ons gedegen opgedane, en bewezen vakkennis!

Wv lang woensdagsocial-10-thumb

Van een plan tot een slimme woonuitbreiding

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

toonzaal-kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Toonzaal Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal Spy

Toonzaal Spy

Namen

Toonzaal Louveigné

Toonzaal Louveigné

Luik