Skip to content Skip to content

De eigenschappen van een woonuitbreiding van Willems

Een woonuitbreiding van Willems is steeds een prachtige uitbreiding die kan worden toegevoegd aan de zij-, voor- of achtertuin van uw huis. Met zijn grote open ruimtes is een woonuitbreiding de perfecte plek om gasten te ontvangen of tijdens het weekend onverstoord en comfortabel te genieten van je hobby's.

 

slimme woonuitbreiding

Residentieel of commercieel

 

De mogelijkheden van een woonuitbreiding zijn legio bij Willems. Elke stijl of smaak in verhouding met de stijl van de woning is realiseerbaar. Ook de omvang van uitbreiden is eindeloos dankzij aluminium profielen en grootte van de glazen wanden. Deze stijl van uitbreiden brengt enorm veel voordelen voor de bewoners met zich mee. Naast comfortabel genieten van de verschillende seizoenen, zal een woonuitbreiding ook zeer positieve invloed hebben op de dagelijkse stemming van de bewoners. Extra aan natuurlijk licht doet wonderen voor mensen, en zo ook deze slimme manier van wonen. Je investeert niet enkel in comfort, maar ook in je eigen gezondheid!

 

_DSC1986-medium-1

Met een woonuitbreiding van Willems krijgt u een heel nieuw uitzicht. U kunt uw huis en uw levensstijl buitenshuis naadloos met elkaar verbinden en de natuur en het gezinsleven naar binnen halen. Het is een slimme manier om de leefruimte van uw huis uit te breiden door het transformeren van uw vrije buitenruimte in een ontspannende leefwereld.

Maar weet dat het zoveel meer is dan alleen een uitbreiding. Door een sterk en ervaren team van ontwerpers zal een woonuitbreiding van Willems uw huis niet alleen verbeteren qua esthetiek, maar ook qua waarde van uw woning.

 

commerciële uitbreiding

 

Commerciële toepassingen van woonuitbreidingen zijn bij onze zelfstandige klanten ook geliefd. Door een trendy en lichtrijke ruimte te koppelen aan een bestaande woning trek je stijlvol de aandacht van passanten of je omgeving. Deze toepassingen zijn ideaal op maat voor vrije beroepen of zelfs startende zelfstandigen die een snelle en aantrekkelijke oplossing zoeken voor hun uitbreiding, zonder een extra bureau of kantoor te moeten gaan huren.  

 

De snelle en kwalitatieve toepassingen

 

Een woonuitbreiding van Willems is een sterk antwoord op de hedendaagse noden van mensen die stijlvol en lichtrijk willen verbouwen. De reeds decennia opgebouwde kennis en vakmanschap maakt het voor Willems mogelijk om hoogstaande staaltjes van stijlvol en gezond wonen te realiseren volgens de huidige strenge Europese isolatierichtlijnen.

 

woonuitbreiding

 

Wanneer je wenst te verbouwen, ga je ook niet op zoek naar de goedkoopste bouwmaterialen. Het laatste waar je op gaat besparen is de kwaliteit van het materiaal. Het is belangrijk dat de gekozen materialen weer en wind kunnen trotseren, en dat ze een meerwaarde bieden aan je project. Daarom kiest Willems voor de beste kwaliteit op de markt opdat je nog lang van je woonuitbreiding kan genieten.

Waar Willems uiteindelijk op bespaart, is de tijd die je nodig hebt om zo een woonuitbreiding te realiseren. Door alles in eigen productiehallen te maken besparen we veel tijd en geld uit voor de klant.

Ontdek hier tal van woonuitbreidingen gerealiseerd door Willems!