Skip to content Skip to content

Een uitbreiding voor zelfstandigen op maat

Onze klant is koning!

Sofie: Een uitbreiding van onze horecazaak 't Fonteintje in Herzele was een noodzaak. In het weekend moesten we steeds mensen afzeggen, omdat er geen plaats meer was. We moesten dringend op zoek naar een uitbreiding op maat die ook nog eens voldeed aan de strenge veiligheidsvoorschriften in de Horeca.

Mijn man en ik houden van een moderne en lichtrijke aanpak, terwijl de zaak in een historisch pand is gehuisvest. Voor onze klanten, de beleving en voor ons om te werken was het hoog de tijd om meer licht in de zaak te brengen. Een moderne uitbouw was het gepaste antwoord. 

Jan: Het belangrijkste voor ons als zaakvoeders is om zoveel mogelijk ruimte te hebben op een beperkt oppervlakte. Door dit te willen zijn we eigenlijk snel op het idee gekomen om een soort van moderne veranda te kiezen. 

Waarom koos u voor een veranda?

Sofie: Licht, licht en nog eens licht! Ik moet hier bijna dagelijks in werken en een goed overzicht over heel het restaurant is echt nodig. Het is wel geen klassieke veranda, omdat tijdens de warme zomermaanden we ons cliënteel beschutting en schaduw willen bieden indien ze dat willen. Daarom hebben we een plat dak gekozen en geen lichtstraat of koepel. 

Jan: Door de grote raampartijen en de bestaande hoogte is er al genoeg licht dat binnen komt. Het plat dak is een ideale manier om alle nutsleidingen en airco mooi in weg te werken. 

Hoe kwam u bij Willems  terecht?

Sofie: We hebben een reclamespot gezien op télévisie. De reclamespot met die jonge vrouw die geniet in haar grote veranda na een drukke werkdag... dat was perfect het gevoel waar wij op zoek naar waren. De klant wil hier ook ontspannen en genieten.

Jan: Op het internet is er ook veel te vinden, al weet je nooit of de kwaliteit ervan in orde is. Wij zijn naar de toonzaal in Meerhout gegaan en we waren snel verkocht. Het aanbod dat je daar te zien krijgt is indrukwekkend. 

Hoe verliep de plaatsing?

Jan: snel en proper. We hebben tussendoor onze zaak, mits wat aanpassingen, toch kunnen blijven open houden.

Sofie: één woord: proper! 

Klant
Sofie & Jan
Oplevering
2022
Project Type
Horeca-uitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.