Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding op maat

Een praktische manier van bijbouwen!!

Bij gebrek aan plaats voor onze gezamenlijke hobby besloten we te kijken naar een type uitbreiding die zowel mooi als ruimtelijk een oplossing bood.

Onze passie voor oldtimers is iets wat ons bijna dagelijks bezig houdt. Al het sleutelwerk sparen we op in onze werkplaats, maar ééns onze oldtimer af is, mag hij gezien worden. Hiervoor hebben we gekozen om hem binnen in huis te halen. Per slot van rekening is het ook een design dat gezien mag worden.

 

Waarom koos u voor een woonuitbreiding?

Lode: Eigenlijk hadden we ook meer licht nodig in onze woning. Door te kiezen voor een woonuitbreiding met een glazen dak, konden we onze keuken openbreken en zo een eetplaats bij bouwen. 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Lode: Via een buurman in de wijk. Hij heeft al een woonuitbreiding gedaan, en die vonden wij mooi. Wij zijn gaan kijken in de toonzaal en hebben zo onze stijl kunnen samenstellen dankzij een vriendelijke verkoper. De kleuren, de stijl en het type van uitbreiden hebben zij mooi op plan gezet. Het werd al meteen duidelijk dat we ons geen zorgen hoefde te maken. Alles wat we voor ogen hadden hebben ze mee opgenomen in het plan.

Hoe verliep de verbouwing?

Lode: Snel en proper. Ze zijn eerst komen kijken wat er allemaal nodig was en wat onze bezorgdheden waren. Zou konden we geen bomen uitdoen om snel en gemakkelijk te werken. Daar hadden ze een perfect antwoord voor... een gigantische grote mobiele kraan op hun vrachtwagen die alles tot aan de achterkant van het huis kon op liften. 

Op enkele dagen tijd stond de hele constructie op haar poten. 

Klant
Sarah & Lode
Oplevering
2021
Project Type
Woonuitbreiding
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.