Skip to content Skip to content

Een complete leefveranda op maat

Leven met zicht op de tuin!

Een leefveranda in L-vorm brachten Sandrine en Wim uit Ieper de ruime die ze nodig hadden. Deze plek is naast een keuken, leefruimte ook een geliefkoosde plek voor beide ondernemers om te brainstormen over hun bedrijf.

Een lichtrijke plek brengt steeds meer inspiratie aan dan een doorsnee kantoorruimte. En elke inspiratie is welkom in een drukke en competitieve ondernemerswereld. 

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Sandrine: Om onze woning op een optimale manier uit te breiden, waarbij we maximaal kunnen genieten van het licht binnen en met behoud van onze tuin. Onze tuin is al niet groot, en om toch maximaal te kunnen genieten van onze kleine groene oase, was dit de enige oplossing.  Nu genieten we steeds van een veranderend decor dankzij de wisselende seizoenen. 

Wim: Na een stressvolle dag is dit de beste manier voor mij om passief te ontspannen. Ik heb geen groene vingers, maar de natuur boeit mij wel. Geen blinde muren die je zicht belemmeren. Dat is wat voor mij het meeste telt... ontspannen thuis zijn.

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Sandrine: Via reclame op facebook. We zagen een woonuitbreiding in de stijl die wij voor ogen hadden. We hebben verschillende realisaties op het internet bekeken en zo zijn we uiteindelijk op de website van Willems terecht gekomen. En gelukkig was er een toonzaal in de buurt. 

De vele realisaties die je daar ziet zijn heel knap. Al snel hadden we onze stijl gevonden! Heerlijk. 

Wim: De begeleiding, vooral technisch dan, hebben ons heel veel tijd en moeite bespaard. Geen onnodige opzoekingen of vragen waar je anders je hoofd over zou breken. Neen, een glasheldere uitleg van wat vandaag de standaard is in isolatie, zonnewering en  onderhoud. We hebben steeds een duidelijk antwoord gekregen op onze vragen. 

Hoe verliep de verbouwing?

Wim: De verbouwing is volgens plan verlopen. Nadat alle voorschriften voor de stad Ieper in orde waren, ging het heel snel. Ik had eerlijk gedacht dat de bouw een jaar zou duren, maar de klus was geklaard op 4 maanden tijd.

Sandrine: Voor mij was het belangrijk dat ons huis geen bouwwerf zou worden. De bestaande won ing hebben ze goed afgeschermd wanneer ze de betonnen funderingsplaat hebben gegoten. 

Wim: Nadat de betonnen plaat droog was hebben ze op enkele weken tijd de hele constructie komen plaatsen en afwerken. Een echte aanrader!

Klant
Sandrine & Wim
Oplevering
2022
Project Type
Leefveranda
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.