Skip to content Skip to content

Een complete leefveranda op maat

Onze romantische tuin beleven we nu elke dag!

Een woonuitbreiding om meer van hun oase van rust te kunnen genieten was de inzet van deze verbouwing. Annelies en Joris hechten veel belang aan hun eigen leef en woonomgeving. Als het weer het toelaat, zijn ze beiden niet weg te slaan uit hun eigen tuin. Indien het weer wisselvallig wordt hebben ze nu de ideale plek om toch temidden van hun tuin te genieten. 

Een lichtrijke plek geeft de mens een heel positieve vibe. En daar is het hem om te doen bij Annelies en Joris.

 

Waarom koos u voor een woonuitbreiding?

Annelies: Wij hebben een fijne plek temidden van de natuur. Aan groen ontbreekt het hier niet. Maar wat wel een probleem was, was het ontbreken van licht in onze woning. Door in een bos te wonen verlies je al heel snel natuurlijk licht en voelen de dagen een stuk korter aan. 

Joris: Te weinig licht in huis geeft al snel een sombere sfeer. Ook al leef je temidden van al dat groen... licht was wat we nodig hadden. En toen dachten we aan een uitbreiding met zicht op de tuin.

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Annelies: Via een vriendin zagen we een realisatie van een hedendaagse woonuitbreiding op haar instagrampagina.  We hadden onmiddellijk begrepen dat dit voor ons de oplossing kon zijn, door de hoeveelheid aan raampartijen.

Joris: Bij een moderne woonuitbreiding, draait het allemaal om licht en grote ramen. We hadden evengoed voor een klassieke uitbreiding kunnen kiezen, met grote schuiframen. Maar het glazendak - concept sprak ons aan. Wij moeten het beslist hebben van direct daglicht. Tevens is het ook een leuk extra wanneer de nacht vol sterren is bezaaid.

Hoe verliep de verbouwing?

Joris: De grote werken waren gelukkig beperkt. We kozen voor een dragende betonplaat, met één volle muur aan de noordkant. 

Annelies: De rest van de woonuitbreiding werd snel gerealiseerd, na het tekenen van het plan.  

Joris: Wij hebben nooit last gehad van veel werkverkeer. De hele realisatie is op heel korte termijn in elkaar gezet, omdat ze alles reeds op maat in hun productiehallen hebben gemaakt. Eigenlijk moesten ze gewoon nog hier ter plekke assembleren. 

Klant
Annelies & Joris
Oplevering
2022
Project Type
Leefveranda
OFFERTE ?
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar er ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde.