Skip to content Skip to content

Het 40-jarig jubileum vieren: Een mijlpaal in ons bestaan

Willems 40 jaar

Ontdek hoe wij ons 40-jarig jubileum vieren en waarom dit een mijlpaal is in ons bestaan.

Willems bestaat 40-jaar!

Als een toonaangevende trendsetter in de Belgische markt is Willems al 40 jaar actief in de branche. Ons bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte realisaties, ontworpen door een team van experts. Van bouwkundige ingenieurs tot designontwikkelaars, we hebben een divers en ervaren team dat klaar staat om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Showroom_Denderhoutem_nov23-01_1x1

Ons 40-jarig jubileum markeert een mijlpaal in ons bestaan. Daarom nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan een van onze vele toonzalen in België en te profiteren van onze 40-jarige ervaring.

 

Hoe we zijn gegroeid en geëvolueerd gedurende de afgelopen 40 jaar

Onze reis begon 40 jaar geleden met een visie van Luc Willems om kwalitatieve en unieke veranda's te creëren. Door de jaren heen hebben we gestaag gewerkt aan het verbeteren van onze processen en het uitbreiden van ons team van experts. We hebben geïnvesteerd in moderne technologieën en innovatieve ontwerpen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Als resultaat hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en vooruitstrevende marktleider.

Project_Vryens20230927_0132

 

Onze waarden: De kernprincipes die ons bedrijf drijven en ons onderscheiden van anderen

 

Bij Willems veranda's worden we gedreven door een set kernprincipes die ons bedrijf uniek maken. We geloven in het leveren van uitstekende kwaliteit, vakmanschap en klantenservice. We streven naar duurzaamheid in al onze projecten en streven naar innovatie en creativiteit in ons ontwerp. We hechten waarde aan samenwerking en transparantie, zowel intern als met onze klanten.

Project_Vryens20230927_0117

 

Onze waarden zijn de basis van ons succes en stellen ons in staat om ons te onderscheiden van anderen in de markt. We zijn trots op onze reputatie en nemen onze verantwoordelijkheid als marktleider serieus. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons de hoogste kwaliteit en service ontvangen.

 

Het vieren van ons jubileum: Hoe we dit speciale moment vieren en wat u kunt verwachten

 

Ons 40-jarig jubileum is een speciaal moment voor ons en we willen dit graag met jou vieren. Tijdens deze viering zullen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en steun gedurende de afgelopen 40 jaar. We zullen speciale evenementen en promoties organiseren om onze waardering te tonen.

Showroom_Spy_dec23-12_1x1_web

Bovendien zullen we tijdens ons jubileum onze nieuwste realisaties en ontwerpen presenteren. Onze toonzalen in België zullen een showcase zijn van ons vakmanschap en onze expertise. Klanten kunnen inspiratie opdoen en persoonlijk advies krijgen van ons team van experts.

Mis het niet! Bezoek een van onze toonzalen in België en ontdek zelf waarom Willems al 40 jaar een trendsetter is in de Belgische markt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en ons vakmanschap met jou te delen.

BEKIJK ALLE INFO EN DETAILS OVER ONZE 40-JAAR VERJAARDAGSCONDITIES!