Skip to content Skip to content

Willems Veranda's is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Merk van het Jaar!

Merk van het Jaar 2024

We zijn fier dat we voor het tweede jaar op rij door de Belgische consumenten verkozen zijn tot Merk van het Jaar.

Willems Veranda's staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en energiezuinigheid. Dankzij onze toewijding aan vernieuwing en kwaliteit hebben wij vandaag de meest energiezuinige veranda's en woonuitbreidingen op de markt weten te creëren.

Over het hele Belgische grondgebied staan vakkundige pareltjes die gemaakt zijn om ons klimaat te trotseren, gefabriceerd in ons eigen atelier in België. Van stijlvolle woonuitbreidingen tot tijdloze veranda’s, lichtrijke thuisateliers, luxueuze pergola’s en horeca-uitbreidingen. 

Merk van het Jaar 2024 woonuitbreidingen

Al deze inspanningen hebben geleid tot de bekroning als Merk van het Jaar, voor de tweede maal op rij. Vorig jaar verkozen de Belgische consumenten Willems tot Merk van het Jaar 2023 als eerste verandabouwer. Dat we dit jaar opnieuw verkozen worden door de Belgische consumenten, is een erkenning voor ons jarenlange streven naar continu verbeteren, uitstekende service verlenen en de beste willen zijn.

De visie van Willems is een werk van lange adem. Al 40 jaar lang stuurt Luc Willems een team van experten en gedreven werknemers aan die zich elke dag opnieuw willen bewijzen. Dat deze aanpak de juiste is, bewijst de bekroning. Willems heeft het DNA in zich om de beste te willen zijn. Een mooi voordeel voor haar klant.   

Innovatie en kwaliteit


We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten te verbeteren en te innoveren. Van het ontwikkelen van nieuwe materialen tot het optimaliseren van onze productieprocessen. We blijven permanent streven naar verbetering op alle gebieden. Door het gebruik van duurzame materialen en geavanceerde technologieën, zijn onze veranda's en woonuitbreidingen niet alleen energiezuinig, maar ook van zeer hoge kwaliteit.

Merk van het Jaar 2024 veranda's

 

Energiezuinig


Energie besparen is een belangrijke pijler van Willems. We zijn ons bewust van onze impact op het milieu en daarom willen we onze ecologische voetafdruk verminderen. Door premium materialen te gebruiken, onze productieprocessen te verbeteren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, zijn onze veranda's de meest energiezuinige op de markt. Dat heeft zowel een positieve impact op ons klimaat als op het welzijn van onze klanten, die elke dag van het jaar comfortabel van een Willems veranda of woonuitbreiding genieten.

 

Merk van het jaar

Zowel in 2023 als 2024 is Willems met voorsprong verkozen door de consument tot Merk van het Jaar. Willems is met reden de toonaangevende producent van energiezuinige veranda's in België. Door ons jarenlange streven naar continu verbeteren en de beste willen zijn, hebben we in 2023 en 2024 de bekroning als Merk van het Jaar mogen ontvangen. Dit bewijst dat onze volharding, kwaliteit en innovatie in de sector, door de klanten wordt erkend en gewaardeerd. Voor deze erkenning willen we onze klanten van harte bedanken!