Skip to content

Willems: verkozen tot Merk van het Jaar 2023!

Willems Mar 27, 2023 9:32:56 AM
Willems, leef slim : Moderne veranda's

Willems: verkozen tot Merk van het Jaar 2023!

 

Willems Veranda's is een naam die synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en energiezuinigheid.

Innovatie en kwaliteit

Energiezuinig

Merk van het jaar


Al decennia lang streeft dit Belgische bedrijf naar het ontwikkelen van de
meest energiezuinige veranda's op de Belgische markt. Dankzij hun toewijding aan innovatie en kwaliteit hebben zij vandaag de dag de meest energiezuinige veranda's en woonuitbreidingen op de markt weten te creëren.

Over het hele Belgische grondgebied staan vakkundige pareltjes van woonuitbreidingen tot tijdloze veranda’s die gemaakt zijn om ons klimaat te trotseren. Het is nu net deze doelstelling die gezorgd heeft dat Willems vandaag de meest energiezuinige realisaties op de markt heeft!

Merk van het jaar

Al deze inspanningen hebben geleid tot een bekroning als Merk van het Jaar 2023. Een erkenning voor hun jarenlange streven naar continu verbeteren en de beste willen zijn.

De visie van Willems is een werk van lange adem. Al 40 jaar lang stuurt Luc Willems een team van experten en gedreven werknemers aan die zich elke dag opnieuw willen bewijzen. Dat deze aanpak de juiste is bewijst de bekroning. Willems heeft het DNA in zich om de beste te willen zijn. Een mooi voordeel voor haar klant.  

Innovatie en kwaliteit


Willems is altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun producten te verbeteren en te innoveren. Van het ontwikkelen van nieuwe materialen tot het
optimaliseren van hun productieprocessen. Het bedrijf blijft permanent streven naar verbetering op alle gebieden. Door het gebruik van duurzame materialen en geavanceerde technologieën, zijn hun veranda's en woonuitbreidingen niet alleen energiezuinig, maar ook van zeer hoge kwaliteit.

Marque de l'année

 

Energiezuinig


Energie besparen is een belangrijke pijler van Willems. Het bedrijf is zich bewust van hun
impact op het milieu en is daarom toegewijd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Door het gebruik van premium materialen, het optimaliseren van hun productieprocessen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, zijn hun veranda's de meest energiezuinige op de markt.

 

Merk van het jaar

In 2023 is Willems met voorsprong verkozen door de consument tot Merk van het jaar. Willems is met reden de toonaangevende producent van energiezuinige veranda's in België. Door hun jarenlange streven naar continu verbeteren en de beste willen zijn, hebben ze in 2023 de bekroning als Merk van het Jaar mogen ontvangen. Dit bewijst dat hun volharding, kwaliteit en innovatie in de sector, door de klanten wordt erkend en gewaardeerd.