Skip to content Skip to content

De verschillende poolhouse toepassingen

trendy poolhouse

Een poolhouse is vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Wie droomt er niet van om 365 dagen per jaar op vakantie te zijn in eigen tuin? En hoe? Een poolhouse kan in verschillende stijlen, maten en invulling komen, want alles is vakkundig maatwerk bij Willems veranda’s.

De voorkomendste realisaties zijn, naast een klassiek alleenstaande poolhouse zijn; aanbouw, zwembadoverkapping en een volwaardige vakantiewoning die ook als zorgwoning dienst kan doen.

Want hoe luxueus ze ook mogen lijken, poolhouses zijn echt een praktische toevoeging aan een buitenruimte.  Naast een stijlvolle berging voor uw vlotters en zwembad handdoeken, kunnen poolhouses ook als een volwaardig uitgeruste gastenverblijf dienen, door het toevoegen van extra slaapkamers of een badkamer. En natuurlijk zijn er ook ontwerpen mogelijk die specifieke wensen van de klant mee integreren, zoals een wellnessruimte, pergola of een binnenbar. Zonder twijfel zullen al deze ontwerpen alleen maar bijdragen tot een grote meerwaarde van uw bestaande woning.  

Poolhouse

Vakantiewoning

Aanbouw

Zwembadoverkapping

 

alleenstaande poolhouse

Poolhouse

Een trendy en tijdloos ontwerp van een alleenstaande realisatie. Door met hoogwaardig aluminium te werken zijn deze realisaties bestand tegen weer en wind, en van opspattend zout water als je zwembad wordt gefilterd via elektrolyse. Houden realisaties, ook de tropische houtsoorten, bieden nooit deze bescherming, en zullen na verloop van tijd slijtage vertonen.  Door het dak iets verder te laten uitsteken voorkomt men opwarming van de ruimte tijdens de warme zomermaanden.

Vakantiewoning

Een poolhouse kan ook als een luxueuze vakantiewoning dienen. Een stijlvol geïntegreerde badkamer die zowel van binnen als van buitenaf te bereiken is, verhoogt de beleving van het comfort rondom het zwembad enorm. Een stijlvolle living maakt dat gasten of familie zich s’avonds kunnen afzonderen van de bestaande woning. Alles bestaat uit toepassingen uit hoogwaardig aluminium, zowel de draagstructuur, als de fijne afwerking in het latwerk.

afwerking poolhouse

Aanbouw

Een poolhouse hoeft niet per definitie een alleenstaande realisatie te zijn. Een aanbouw in ware tijdloze pergola-stijl kan evenzeer het comfort en gemak creëren als dat van een klassiek poolhouse. Ook een combinatie van beide heeft zo voordelen. Zo kan men dan gezellig tafelen met heel het gezin onder een aan een poolhouse geïntegreerde pergola. Elke stijl is hier ook volgens de wens van de klant te realiseren.

pergola zwembad

Zwembadoverkapping

Wanneer een poolhouse op zich niet de noden dekt van de klant, dan zijn zwembadoverkappingen misschien wel de oplossing. Een stijlvolle overkapping heeft veel voordelen. Zo blijft alles proper en net in en rond het zwembad, ongeacht het seizoen van het jaar.

zwembadoverdekking

Of u nu van uw zwembad geniet met een poolhouse of door een overdekking, het comfort is steeds optimaal en bij de hand. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wanneer u de tijd uittrekt om te genieten.