Skip to content Skip to content

De tijdloze realisaties van Willems Veranda's

Of het nu om een pergola, veranda of woonuitbreiding gaat, de tijdloze realisaties van Willems veranda’s behoren tot de populairste stijlen onder de klanten.

De grote reden hiervoor is aan de ene kant de meerwaarde op lange termijn en de souplesse waarmee deze stijl zich aanpast aan vele uiteenlopende bouwstijlen in België.

 

 

Een ander groot pluspunt is dat de tijdloze stijl 100% hedendaags is in de innovatiefste toepassingen, kleur en materiaal. Onze materiaalkeuze van sterk en licht aluminium stelt ons in staat om grote ruimtes te overkappen en daarmee de hedendaagse look te versterken. Hierdoor ontstaan grote open ruimtes die 100% de voorkeur van de klanten geniet.

 

De look & feel

De kern van de populaire tijdloze stijl is hedendaags, maar toch ook doorspekt van modern ogende en een landelijke elementen. Dit geheel wordt gekenmerkt door het afwisselend gebruik van aluminium, eik of donkerkleurige houtafwerking en antraciet als exterieure ‘basiskleur’.  

 

tijdloze veranda

 

Deze antracietkleur is mee verantwoordelijk voor een mooie en gemakkelijke integratie met verschillende bouwstijlen, omdat vandaag de dag veel ramen en deuren van bestaande woningen in antraciet worden gemaakt. Een tijdloze stijl is als het beste van verschillende werelden. Zo zit er van elke stijl wel ergens een verwijzing die we waardevol beschouwen.  En wanneer doordacht toegepast krijg je een tijdloze blend die generaties zal inspireren om voor deze realisaties te kiezen.

 

De tijdloze pergola  

De innovatieve en hedendaagste snufjes worden hier in toegepast, zonder afbreuk te doen aan de pergola-constructie. Ook een mooie en eenvoudige blend tussen hout en antraciet gekleurd aluminium zorgt voor de tijdloze feel.

pergola modern

De tijdloze veranda

Een veranda is geen veranda meer zoals van weleer. Nu is een veranda een mooie en stevige constructie die vandaag voor vele toepassingen wordt aangewend. Hier is een aan de buitenkant antraciet gekleurde veranda een volwaardige nieuwe keuken waar de klant heeft gekozen voor een zo groot mogelijke open ruimte.

 

Hoogwaardig aluminium met geïsoleerde profielen, zonwerende ramen met uv- remmende filters zorgen ervoor dat deze keuken -  kinderopvang heel het jaar door gebruikt kan worden, zonder aan comfort te moeten inboeten.

tijdloze veranda

 

De tijdloze woonuitbreiding

Een tijdloze woonuitbreiding op een beperkte oppervlakte, maar met een zeer ingrijpend karakter. Deze modern ogende woonuitbreiding haalt zoveel natuurlijk daglicht naar binnen dat de functie van wonen plots van de voorkant naar de achterkant van de woning is verhuis.

 

tijdloze woonuitbreiding

 

Deze tijdloze uitbreiding geeft op verschillende vlakken een absolute meerwaarde aan de woning. Een subtiele houten afwerking zorgt ervoor dat deze uitbreiding niet als strak modern, maar eerder als tijdloos hedendaags wordt ervaren.

 

 

Belangrijk om weten is dat elke tijdloze realisatie een op maat gemaakte realisatie is volgens de specifieke wensen van de klant. Dit wil zeggen dat er binnen deze populaire stijl heel veel ruimte is voor persoonlijke wensen en voorkeuren.