Skip to content Skip to content

De moderne leefveranda!

Comfortabel wonen

De moderne veranda

De moderne veranda of een moderne woonuitbreiding zorgt voor extra leefruimte.

Ontdek de prachtige realisatie van onze moderne veranda of moderne woonuitbreiding en ervaar de extra leefruimte die het biedt.

Sint oratio at per, diam saepe dicam ei sea. At civibus appetere cum, quem habeo in. Eam modo apeirian te, ut altera iisque evertitur sit. Cu saperet inermis aliquando nam, per impetus qualisque interesset ex, vix at omittantur instructior disputationi.

Eigentijdse veranda: onze populaire realisatie

Eigentijdse veranda: onze populaire realisatie

Hedendaagse uitbreiding: ruimte, stijl én leefcomfort

Hedendaagse uitbreiding: ruimte, stijl én leefcomfort

Meesterlijk uitgevoerd project van begin tot eind!

Meesterlijk uitgevoerd project van begin tot eind!

Een veranda, oerdegelijk en hedendaags

De veranda is al meer dan 40 jaar de gevestigde waarde in ons aanbod, met puur vakmanschap en een ijzersterk product dat aan de hedendaagse levensstandaard voldoet.

Een doorsnee veranda heeft aan alle kanten grote ramen en een schuin glazen dak.

Met de vele keuzemogelijkheden in materialen, kleuren en beglazing krijgt u altijd een unieke veranda op maat van uw woning, volledig naar uw wensen.

Een woonuitbreiding: Het beste van twee werelden!

Een woonuitbreiding kan verschillende stijlen aan en is steeds een transparante ruimte waar veel glas in is verwerkt bij Willems veranda. Heden ten dage is een woonuitbreiding de beste optie wanneer je extra ruimte en een meerwaarde wenst te genereren aan je bestaande woning. Door het gebruik van verschillende materialen kan men een naadloze aansluiting met de bestaande woning verkrijgen. 

Hedendaags klassiek

Een veranda is klassiek en eigentijds tegelijk. Het concept bestaat al lang, maar doorheen de jaren zijn we blijven innoveren om te zorgen voor een moderne uitstraling en een op en top comfort beleving. Vandaag kiezen steeds meer en meer mensen voor een volwaardige woonuitbreiding als invulling van hun veranda-droom.

 
Een veranda als garantie om meer van het leven te genieten.

De meerwaarde bij een veranda of een woonuitbreiding zijn legio. Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk huis past een type veranda of woonuitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie.

Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor veranda's en woonuitbreidingen worden gerealiseerd. Of je huis nu jong of juist een heel oude geschiedenis met zich meedraagt maakt vandaag de dag niet meer uit.

leefveranda Willems
Moderne veranda
 
De hoge kwaliteit van een Willems veranda's.

Een duurzame constructie die het natuurlijk licht tot in het hart van het huis brengt is een veranda! De veranda is ook de perfecte aanzet voor wie nog ingrijpender wil uitbreiden, zonder al te veel breek en kapwerk! Dankzij de innovatieve aanpak van Willems veranda  zijn de toepassingen vandaag de dag groter en ruimer qua beleving!  Deze hoogstaande constructies worden vandaag de dag steeds meer en meer volwaardige woonuitbreidingen. Vandaag de dag zijn de Willems woonuitbreidingen volwaardige en eigentijdse realisaties die de strengste Europese normen met gemak doorstaan.

Lichtrijke veranda

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

Detail Veranda

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

realisatie moderne veranda of woonuitbreiding

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

Grote veranda

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

Een veranda als garantie om meer van het leven te genieten.

De meerwaarde bij een veranda of een woonuitbreiding zijn legio.

Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk huis past een type veranda of woonuitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie. Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor veranda's en woonuitbreidingen worden gerealiseerd.

Of je huis nu jong of juist een heel oude geschiedenis met zich meedraagt maakt vandaag de dag niet meer uit. De hoge kwaliteit van een Willems veranda's.

Een duurzame constructie die het natuurlijk licht tot in het hart van het huis brengt is een veranda!

De veranda is ook de perfecte aanzet voor wie nog ingrijpender wil uitbreiden, zonder al te veel breek en kapwerk!

Dankzij de innovatieve aanpak van Willems veranda's zijn de toepassingen vandaag de dag groter en ruimer qua beleving!

Deze hoogstaande constructies worden vandaag de dag steeds meer en meer volwaardige woonuitbreidingen.

Vandaag de dag zijn de Willems woonuitbreidingen volwaardige en eigentijdse realisaties die de strengste Europese normen met gemak doorstaan.

Onze toonzalen in Vlaanderen!

Toonzaal<br>Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

Toonzaal Kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

U wilt meer info

Wilt u een gratis offerte of een vrijblijvend kennismakend gesprek. Aarzel niet en contacteer ons. Wij staan klaar om u vrijblijvend alle informatie te verstrekken.