• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Elk seizoen zwemplezier!

Altijd de juiste temperatuur met een overdekt zwembad

  • 01 / 01

Een overkapping naar wens.

Onze zwembadoverkapping of veranda's voor het zwembad zijn steeds op maat gemaakte duurzame constructies. Van alleenstaande bijgebouwen tot aangebouwde multifunctionele ruimtes. In deze ruimte brengt u meer tijd door dan u denkt. Want wie investeert er niet graag in zijn of haar eigen gezonde leefstijl?

Duurzame materialen zijn gekozen om deze oases van ontspanning van Willems optimaal te benutten. Want bij elk zwembad past een zwembadoverdekking of poolhouse, ongeacht de beschikbare ruimte. 

Dankzij een poolhouse wordt een zwembad gemiddeld 200%  meer gebruikt per jaar dan zonder poolhouse. Naast het comfort en het gemak om alles binnen handbereik te hebben, nodigt een poolhouse tevens uit tot gezellige avonden onder vrienden en familie. Bedenk hoe makkelijk het nu wordt om samen met uw partner te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dankzij deze oase van ontspanning in uw tuin?

Een zwembadoverkapping.

Een volwaardig zwembadoverkapping oogt mooi en het beschermt uw zwembad tegen weer en wind. Maar de belangrijkste troef van een zwembadoverkapping van Willems is de gewonnen tijd om te zwemmen die is vrijgekomen. Door een overkapping bent u nu instaat om het zwembad heel het jaar door te gebruiken, en dat in een gewenste constante temperatuur.

Baden en ontspannen bij elk type weer.

Weer of geen weer? U hoeft nooit nog een dag over te slaan om te baden, baantjes te trekken of eenvoudigweg te ontspannen. Ook uit het water blijft u nu genieten van een regelbaar microklimaat naar wens! 

 

Een zwembadoverkapping!

Wanneer een zwembadoverkapping groot genoeg wordt aangepakt heeft u én een overkapping, een poolhouse en een tuinkamer onder één dak. Laat plezier, passie en ontspanning uw leefwereld bepalen met een Willems zwembadoverkapping op maat!

Zwemplezier in elk seizoen gegarandeerd

Met een zwembadoverkapping kunt u het hele jaar door zalig zwemmen. En wanneer u de overdekking of overkapping rond het zwembad een beetje groter bouwt, kunt u samen met vrienden of familie meteen genieten van een extra zithoek, een gezellige bar of een bijna-openlucht-sauna.

Een slimme zwembadoverkapping van Willems heeft nog tal van voordelen. Zo slinken de verwarmingskosten om uw zwembad op temperatuur te houden en ziet het kwaliteit van het water niet of nauwelijks af. 

Wenst u graag van een overdekt zwembad prijs te weten?  Neem hier contact op.

 

  • 01 / 04

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

 

 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team van ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie. Klik hier