You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
Zwembadoverdekking Willems met sierlijke profielen en wijdopen deuren
20181058_Willems_Lifestyle_5

Zwemplezier in elk seizoen gegarandeerd

Met een zwembadoverkapping kunt u het hele jaar door zalig zwemmen. En wanneer u de overdekking rond het zwembad iets groter bouwt, kunt u meteen genieten van een extra zithoekje, een gezellige bar of een bijna-openlucht-sauna.

Een zwembadoverdekking biedt niets dan voordelen

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een zwembad in de tuin! Jammer genoeg blijven onze zomers wisselvallig en kort. Vaak bent u net op reis tijdens het openlucht zwemseizoen. Met een zwembadoverdekking geniet u het ganse jaar door van uw investering.

Een zwembadoverdekking is daarnaast ook erg interessant voor uw energiefactuur. Door de zeer goede isolatie en luchtdichtheid dient u aanzienlijk minder te stoken om het zwemwater op een aangename temperatuur te houden.

En heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel uren u besteedt aan het onderhoud? Hoeveel bladeren en vuil u uit het water dient te rapen? Met een zwembadoverdekking is dat voorgoed verleden tijd.

Wenst u een zwembadoverdekking te plaatsen?

Vraag een offerte

Ecologisch verantwoord en duurzaam zwemmen

Een zwembadoverdekking zorgt ervoor dat het zwemwater langer proper blijft. U bespaart heel wat op de onderhoudsproducten voor uw zwembad.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar maakt ook voor uw portemonnee.

Uw woonuitbreiding, een investering voor het leven

Of u nu kiest voor een zwembadoverdekking, poolhouse of pergola, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

35 jaar ervaring, eigen ontwerpteam, toegewijde vaklui

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vakmensen.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse