• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

tuinkamers, veranda's
en woonuitbreidingen

De mooiste ruimtes voor je huis en tuin

  • 01 / 01

Een tuinkamer: een uitbreiding om van te dromen!

Een tuinkamer is de nieuwste trendsetter in ons aanbod. Met haar hoge afwerking en maximale comfort beleving voelt ze even huiselijk aan als uw living of uw volwaardige woonuitbreiding.

Grote glaspartijen laten toe om heel de dag door te genieten van daglicht en ruimte, zonder in te moeten boeten aan isolatiewaarden of een efficiënte klimaat controle.

Een tuinkamer: met hoge isolatiewaarde en klimaat regulerend.

Belangrijk is enerzijds het comfort en anderzijds het optimaal gebruik maken van uw uitbreiding. Door de hoge isolatie waarden en de warmte regulerende eigenschappen van deze constructies is het dagelijks leven een plezier. Ongeacht de weersituatie of het seizoen blijft het knus en gezellig vertoeven met zicht op uw tuin. 

Een plek voor vrienden en jezelf.

Een veranda, tuinkamer of een woonuitbreiding bieden u in de eerste plaats een ruimtelijk en bevrijdend gevoel van wonen. Bovendien is het de meest gefrequenteerde plek in huis om zich in terug te trekken en iets te lezen of te drinken. Ook is deze trendy plek een ideale ontvangstruimte voor vrienden en familie. 

De invulling voor een uitbreiding is legio.

Een woonuitbreiding:

Een ruime living badend in het daglicht!

Beeldt u in: U hoeft met een woonuitbreiding, veranda of tuinkamer geen moment meer van de prachtige natuur met haar veranderende seizoenen te missen. Terwijl u binnen koel zit tijdens de hete zomer of knus warm tijdens de koude of natte winter ... u boet niet in aan kwaliteit en comfort. 

U zit als het ware elke dag op de eerste rij om te genieten van je unieke omgeving.

Een trendy ruimte

Zonder je hele huis te moeten verbouwen kan je met een woonuitbreiding, veranda of tuinkamer je woning die extra trendy invulling geven. Hoe mooi zijn de zomeravonden niet met vrienden of familie terwijl de zon zachtjes ondergaat? Hoe gezellig en knus zijn de witte winters niet vanuit een warme plek?

Een trendy woonuitbreiding of tuinkamer is een investering voor het leven, die haar voordelen elke dag voor u onthult.

Uw woonuitbreiding: een investering voor het leven!

Of u nu kiest voor een tuinkamer, veranda, orangerie of een ander type woonuitbreiding: u investeert voor het leven. Dus laat niets aan het toeval over. Ieder project van Willems tuinkamers & veranda's is immers 100% maatwerk.

Qua kleur, materiaal, stijl, sfeer en afwerking zijn er legio mogelijkheden. Onze adviseur helpt u graag verder bij uw keuze.

vraag een offerte aan klik hier.