• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Recente realisaties

Laat je inspireren door de recente realisaties van Willems tuinkamers & veranda's

Het strakke uitzicht van aluminium en glas

Hou je meer van een strakke uitstraling? Dan kom je ongetwijfeld in aanraking met onze aluminium  & glas collectie. Binnen dit assortiment gebruiken we onze nieuwe aluminium profielen die topprestaties leveren op het gebied van isolatie en duurzaamheid.

Een tuinkamer in aluminium & glas is een ideale match voor zowel klassieke woningen als moderne architectuur. De strakke vormgeving zorgt voor een passende woonuitbreiding voor iedere bouw- of interieurstijl.

Voor dit project wilden onze klanten de strakke lijnen van het huis in de tuinkamer voortzetten. Het platte dak en de elegante profielen maken dit waar: de toegevoegde schotten op de ramen geven het extra karakter.

Een extra leefruimte tussen de binnen en buiten.


De eigenaars van deze landelijke villa te Knokke wilden een lichtrijke uitbouw van hun woning om in elk seizoen het buitengevoel te ervaren. Deze tuinkamer vertaalt perfect hun wensen: het is een comfortabele leefruimte geworden, zowel om te relaxen als om te dineren.

Samen kozen we voor twee volledig glazen wanden met strakke raamprofielen. De nieuwbouw sluit naadloos aan op de bestaande buitenmuur. Op deze manier wordt de sfeer van de woning volledig doorgetrokken in de woonveranda.

Een plat dak maakt het plaatje compleet. De dakconstructie garandeert optimale isolatie en eenvoudige integratie van verlichting, met een moderne uitstraling en glazen koepel voor extra licht.

Geen zwembad zonder poolhouse.


Deze familie in Merelbeke koos ervoor om een prachtig buitenzwembad te bouwen. Maar eens gezet, ontbrak er iets. Een mooie ruimte om snel in en uit te lopen met natte badkleding, en om 's avonds lang na te genieten van het zwembad.

Als antwoord op die vraag hebben we deze poolhouse gerealiseerd. Het bijgebouw biedt een gezellige loungehoek die dankzij de grote schuiframen aan elke buitentemperatuur kan worden aangepast. Tegelijkertijd is het gewoon een praktische plek waar iedereen zich kan omkleden.

De poolhouse heeft een moderne uitstraling gekregen, passend bij de tuin en het zwembad: een strakke afwerking, een plat dak met inbouwspots binnen en buiten.

Een tuinkamer met pergola: open, maar toch beschut.

Met volle teugen genieten op uw terras is in België niet alle dagen vanzelfsprekend. Gelukkig zijn daar maatwerkoplossingen voor: een tuinkamer, of een pergola, of gewoon beide.

Aan deze woning hebben we een multifunctioneel overdekt terras gebouwd. Afhankelijk van het seizoen, het weer of de tijd van de dag kunnen de bewoners kiezen voor het overdekte terras of de tuinkamer. De grote schuiframen bieden nog extra flexibiliteit.

Door de slimme materiaal- en kleurkeuze vormen de tuinkamer en de pergola een geheel en toch twee aparte, gezellige ruimtes.

Vraag vrijblijvend informatie. Klik hier.