You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
Moderne pergola Willems met tuinkamer bij valavond met brandende inbouwspots
20181058_Willems_Lifestyle_8

Recente realisaties

Laat u inspireren door de uiteenlopende recente realisaties van
Willems tuinkamers & veranda’s.

Strakke steellook

Moderne tuinkamer Willems in steellook en zwart-wittinten

Liefhebber van een strakke look? Dan kunt u zich ongetwijfeld terugvinden in onze steellookcollectie. Binnen dit gamma gebruiken we onze nieuwe aluminiumprofielen die topprestaties neerzetten op het vlak van isolatie en duurzaamheid.

Een tuinkamer in steellook vormt een ideale match met zowel klassieke woningen als met moderne architectuur. Bij iedere bouw- of interieurstijl levert de slanke vormgeving een passende woonuitbreiding.

Voor dit project wensten onze klanten de strakke lijnen van de woning door te trekken in de tuinkamer. Het platte dak en de elegante profielen maken dit waar: de toegevoegde verdelingen op de raampartijen geven het geheel extra karakter.

Een extra leefruimte tussen woning en tuin

De eigenaars van deze villa in Knokke wensten een lichtrijke uitbreiding van hun woning om in ieder seizoen het buitengevoel te ervaren. Deze tuinkamer vertaalt hun wensen perfect: het is een comfortabele leefruimte geworden, zowel om te ontspannen als om te tafelen.

Samen kozen we voor twee volledig beglaasde wanden met strakke raamprofielen. De nieuwe constructie sluit naadloos aan op de bestaande buitenmuur. Zo wordt de sfeer van de woning volledig doorgetrokken in de leefveranda.

Een plat dak maakt het plaatje af. De dakconstructie garandeert een optimale isolatie en een eenvoudige integratie van verlichting, met een moderne look en glazen koepel voor extra lichtinval.

Tuinkamer Willems aan witte villa

Geen zwembad zonder poolhouse

Vrijstaande poolhouse Willems met plat dak en gevels met grote schuiframen aan zwembad

Dit gezin in Merelbeke koos voor de aanleg van een knap openluchtzwembad. Maar er ontbrak iets. Een ruimte om snel binnen en buiten te kunnen lopen, ook met natte zwemkleding, en om ook ’s avonds aan de rand van het zwembad te kunnen genieten.

Als antwoord op die vraag realiseerden we deze poolhouse. Het bijgebouw biedt een gezellige loungeruimte, aanpasbaar aan elke buitentemperatuur dankzij de grote schuiframen. Tegelijkertijd is het gewoon een praktische plek waar iedereen zich kan omkleden.

De poolhouse kreeg een modern jasje, passend bij de tuin en het zwembad: een strakke afwerking, een plat dak en inbouwspots binnen en buiten.

Een tuinkamer met pergola: open, maar beschut

Ten volle genieten van uw terras, dat is in België geen evidentie. Gelukkig bestaan hiervoor oplossingen op maat: een tuinkamer, of een pergola, of gewoon allebei.

Aan deze woning bouwden we een multifunctioneel overdekt terras. Afhankelijk van het seizoen, het weer of het tijdstip kunnen de bewoners kiezen voor het overdekt terras of voor de tuinkamer. De grote schuiframen bieden nog extra flexibiliteit.

Door de slimme materiaal- en kleurenkeuze vormen de tuinkamer en de pergola een geheel en toch twee aparte, gezellige ruimtes.

Pergola met tuinkamer Willems aan villa met terras en vijver

Bent u op zoek naar een woonuitbreiding ?

Vraag een offerte