You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
willems-construct-b70632-06
willems-construct_zwembadoverdekking_b70861-15

Willems Construct: ons bouwteam voor al uw aannemingswerken

U hebt een mooi plan voor een woonuitbreiding, maar weet niet onmiddellijk hoe eraan te beginnen. U wilt een nieuwe leefruimte, maar hiervoor zijn enkele grondige vernieuwingen aan de bestaande woning noodzakelijk. Willems Construct helpt u hierbij. Willems Construct staat in voor zowel projectbegeleiding als voor afbraak- en ruwbouwwerken.

Van a tot z

Willems Construct duidt een projectleider aan die de hoofdcoördinatie van de werken voor zich neemt. Hij behoudt het overzicht over het project. Zo hoeft de klant zich nooit zorgen te maken over de planning of technische aspecten. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en geven advies op maat.

Willems Construct helpt u bij het kiezen van materialen en verzorgt de afbraak- en ruwbouwwerken tot in de puntjes. Bovendien weten zij exact hoe de metselwerken moeten worden voorbereid voor de verdere afwerking en plaatsing van de leefveranda of tuinkamer.

Project: zwembadoverdekking

Dit buitenzwembad was aan een grondige renovatie toe en de bouwheer wenste de bestaande opengaande overkapping te vervangen door een volwaardige vaste zwembadoverdekking.

Het team van Willems Construct stond in voor de afbraak van de bestaande betegeling tot en met het plaatsen van de nieuwe vloer en de boordranden. Aansluitend werd de nieuwe overkapping geplaatst.

Bij een renovatie moet met heel wat aspecten rekening worden gehouden. Dankzij onze expertise zoeken wij steeds naar de meest duurzame oplossing.

willems-construct_zwembadoverdekking_b70861-02c

Project: afbraak en woonuitbreiding

De eigenaars van deze moderne woning wilden toch net dat ietsje meer dan het bestaande overdekt terras.

Willems Construct stond in voor de gedeeltelijke afbraak van de overkapping en realiseerde alle voorbereidingswerken voor een nieuwe tuinkamer.

willems-construct_renovatie-b70993_05c
willems-construct_renovatie-b70993_02c

Willems Construct: renovatie en verbouwingswerken

Binnen de Willems-groep is Willems Construct het team dat instaat voor de ruwbouw en voorbereidingswerken.

Hierdoor kunnen wij alle stappen van uw project volledig in eigen beheer realiseren en nauwgezet opvolgen. U hoeft dus geen verschillende aannemers aan te spreken, maar kunt terecht bij onze adviseurs.

Met de Willems garantie van onberispelijke afwerking en kwaliteit!

willems-tuinkamers-en-verandas-construct_bg-logo-nl

Bent u op zoek naar een woonuitbreiding ?

Vraag een offerte