Projecten in de kijker!

Laat je inspireren door deze realisaties van Willems tuinkamers & veranda's

All
  • All
  • Veranda
  • Woonuitbreiding

Antwerpen

Antwerpen

Een unieke manier van koken? Plaats net zoals Geert en Camille je keuken in je veranda. Een extra ruimte om met genoeg mensen te kunnen dineren. Zo wordt er optimaal..

Roeselare

Roeselare

Een extensie van een woning, om eigenlijk een extra leefruimte te creëeren? Dit is iets waar Koen en Linda uit Roeselare naar op zoek waren, en vonden. Hun leefveranda..

Gent

Gent

Meer licht creëeren in donkere ruimtes? Dan is een veranda met veel glas wel het perfecte antwoord. Pieter-Jan en Eveline uit Gent maakten hun woonkamer lichter door een..

Vrasene

Vrasene

Een droom die werkelijkheid is geworden voor Helga en Luc uit Vrasene (Oost - Vlaanderen) 

Ardooie

Ardooie

De moderne veranda is de ideale uitbreiding van onze woning. De lichtinval zorgt voor een natuurlijk en gezellig gevoel van in de tuin te zitten, en dit het hele jaar..

Keerbergen

Keerbergen

Woonruimte en keuken in combinatie met een leefveranda herleiden tot één grote leefruimte? Berlina en Michel uit Keerbergen durfden het aan en het resultaat is..

Destelbergen

Destelbergen

Voor buitenliefhebbers Annie en Hubert uit Destelbergen is hun Willems pergola niet meer weg te denken. Of het nu regent, waait, of juist broeierig heet is, ze kunnen nu..

Binderveld

Binderveld

Het vele licht is zó aangenaam dat je al snel niet meer zonder kan. Ik kan hier makkelijk uren zitten om helemaal tot rust te komen met zicht op de tuin. Prachtig! Onze..

Haasrode

Haasrode

Anita en Willy legden hun terras opnieuw aan om plaats te maken voor een leefveranda. Nu genieten ze het hele jaar door van dat heerlijke buitengevoel, ook bij minder..

Beernem

Beernem

Agnès en Pol uit Beernem lieten hun terras omtoveren tot een ruime leefveranda. “We hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Het is nu gewoon nóg leuker thuis.”