Van genieten tot volwaardig wonen!

De veranda als de perfecte oplossing

  • 01 / 01
Een veranda, oerdegelijk en hedendaags

De veranda is al meer dan 37 jaar de gevestigde waarde in ons aanbod. Puur vakmanschap staan garant voor een ijzersterk product dat voldoet aan de hedendaagse levensstandaard.

Een doorsnee veranda heeft aan alle kanten grote ramen en een schuin glazen dak.

Door de veelheid aan mogelijke materialen, kleuren, type beglazing en zonwering krijgt u altijd een unieke veranda, afgewerkt op maat van uw woning en volgens uw wensen.

Hedendaags klassiek

Een veranda is klassiek en eigentijds tegelijk. Het concept bestaat al lang, maar doorheen de jaren zijn we blijven innoveren om te zorgen voor een moderne uitstraling en een op en top comfort beleving. Vandaag kiezen steeds meer en meer mensen voor een volwaardige woonuitbreiding als invulling van hun veranda-droom.

Een woonuitbreiding: Het beste van twee werelden!

Een woonuitbreiding kan verschillende stijlen aan en is steeds een transparante ruimte waar veel glas in is verwerkt bij Willems veranda. Heden ten dage is een woonuitbreiding de beste optie wanneer je extra ruimte en een meerwaarde wenst te genereren aan je bestaande woning. Door het gebruik van verschillende materialen kan men een naadloze aansluiting met de bestaande woning verkrijgen. 

Een veranda als garantie om meer van het leven te genieten.

De meerwaarde bij een veranda of een woonuitbreiding zijn legio. Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk huis past een type veranda of woonuitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie.

Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor veranda's en woonuitbreidingen worden gerealiseerd. Of je huis nu jong of juist een heel oude geschiedenis met zich meedraagt maakt vandaag de dag niet meer uit.

De hoge kwaliteit van een Willems veranda's.

Een duurzame constructie die het natuurlijk licht tot in het hart van het huis brengt is een veranda! De veranda is ook de perfecte aanzet voor wie nog ingrijpender wil uitbreiden, zonder al te veel breek en kapwerk! Dankzij de innovatieve aanpak van Willems veranda  zijn de toepassingen vandaag de dag groter en ruimer qua beleving!  Deze hoogstaande constructies worden vandaag de dag steeds meer en meer volwaardige woonuitbreidingen. Vandaag de dag zijn de Willems woonuitbreidingen volwaardige en eigentijdse realisaties die de strengste Europese normen met gemak doorstaan.

  • 01 / 04

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie. Klik hier