• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Baden in natuurlijk licht!

Een woonuitbreiding voor het leven.

  • 01 / 01
Een bevrijdend gevoel!

Een Willems woonuitbreiding is de toekomst voor al wie houdt van ruimte en natuurlijk licht. Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag om hun klassieke woning uit te breiden naar een lichtrijke ruimte, zonder al te veel kap en breekwerk. Puur vakmanschap staan garant voor een ijzersterke visie en realisatie dat voldoet aan de hedendaagse levensstandaard en de strenge Europese normen.

Door de veelheid aan mogelijke materialen, kleuren, type beglazing en zonwering krijgt u altijd een unieke realisatie, afgewerkt op maat van uw woning en volgens uw noden en wensen.

Een woonuitbreiding: Het beste van twee werelden!

Een woonuitbreiding kan verschillende stijlen aan en is steeds een transparante ruimte waar veel glas in is verwerkt bij Willems veranda. Heden ten dage is een woonuitbreiding de beste optie wanneer je extra ruimte en een meerwaarde wenst te genereren aan je bestaande woning. Door het gebruik van verschillende materialen kan men een naadloze aansluiting met de bestaande woning bekomen. 

Woonuitbreidingen van Willems veranda's zijn volwaardige en hoogstaande uitbreidingen voor het leven. Door het creëren van grote ruimtes met veel natuurlijk lichtinval kan men ze gemakkelijk voor privé of voor professionele doeleinden aanwenden. 

Een woonuitbreiding is de garantie om meer van het leven te genieten.

De meerwaarden bij een woonuitbreiding zijn legio. Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk huis past een type woonuitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie.

Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor  woonuitbreidingen worden gerealiseerd. Of je huis nu jong of juist een heel oude geschiedenis met zich meedraagt maakt vandaag de dag niet meer uit. 

Hoge kwaliteit van woonuitbreidingen.

Duurzame woonuitbreidingen zijn enkel mogelijk dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De twee meest in het oog springende materialen zijn uiteraard aluminium en glas. Om steeds meer aan de eisen van de huidige markt te voldoen vraagt dit een grote ingenieuze en technische aanpak. Vandaag de dag zijn de Willems woonuitbreidingen volwaardige en eigentijdse realisaties die de strengste Europese normen met gemak doorstaan.

  • 01 / 04

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

 

 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie klik hier.