• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Een romantische orangerie

Kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat.

Aluminium en glas

De basis van elke veranda, tuinkamer of woonuitbreiding is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, voorzien van thermische isolatie en isolerend glas. 

Vandaag de dag bestaan er strenge wettelijke Europese normen die we naleven en als standaard in onze eigen productie divisies realiseren. 

Door alles zelf te maken behouden we  daarmee de 100% kwaliteitscontrole over een project. Want per slot van rekening is een veranda, tuinkamer of woonuitbreiding een investering voor het leven!

stijlvolle orangerie
Belgie
Oplevering
2019
Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

 

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

sketch
Een team van ontwerpers

Een eigen team van gespecialiseerde ontwerpers die de huidige wetten en de steeds veranderende regels juist toepassen.

project
Uw droomproject

Een droomproject realiseer je nooit alleen, of het blijft bij dromen alleen. Wij maken er al meer dan 37 jaar ons vak van om dromen en wensen van klanten vorm te geven.

ruler
Een vast aanspreekpunt

Transparantie en overleg gaan hand in hand bij Willems veranda's. Werfopvolging zorgt ervoor dat elke fase de goedkeuring heeft van de klant.

draw
Uw huis is heilig

Doorwinterde plaatsers die oog hebben voor het zo min mogelijk verstoren van de dagelijkse orde. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Boek uw afspraak.