You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact

Kiezen voor Willems veranda's... 10 goede redenen

1. Eigen ontwerp- en studiedienst

Willems veranda's is een bloeiende KMO met een eigen ontwerp- en studiedienst en meer dan 250 medewerkers (ingenieurs, commerciëlen, productiearbeiders...). Een eigen productie-afdeling van ruim 10.000 m2 is uitgerust met een modern state-of-the-art machinepark.

studiebureau-willems-verandas

2. Innovatief in de verandabouw

Willems veranda's is een voortrekker op het vlak van innovatie in de verandabouw. Dankzij een modern machinepark wordt er steeds gewerkt met de nieuwste technologieën en degelijke nieuwe materialen. De materiaalkeuze en toepassingen zijn dan ook haast onuitputtelijk.

fabriek-099_CNC_machine

3. Een netwerk van toonzalen

In onze toonzalen maakt u vrijblijvend kennis met een uitgebreide collectie veranda-opstellingen. U vindt er een overzicht van de verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen, aangevuld met honderden veranda-ideeën en praktische tips.

Willems_verandas_toonzaal_Denderhoutem

4. Meer dan 35 jaar ervaring en know-how

Met 35 jaar ervaring, meer dan 22.000 realisaties en meer dan 1.400 geplaatste veranda's per jaar heeft Willems veranda's de voorbije jaren een enorme knowhow opgebouwd.

Een stijlvolle veranda in romantische stijl met verhoogde raamdelen voor een extra ruimtelijk gevoel binnenin.

5. Op maat van de klant

Willems veranda's werkt steeds op maat van de klant. Bij elk project is de wens van de bouwheer het uitgangspunt. Rekening houdend met de bouwvoorschriften en het budget wordt dan een plan uitgewerkt dat qua vorm en stijl volledig aansluit bij de esthetiek van de bestaande woning.

Een sterk team van gemotiveerde vakmensen

6. Onbeperkte technische mogelijkheden

Dankzij de veelzijdigheid aan materialen en kleuren en de onbeperkte technische mogelijkheden heeft Willems veranda's voor elk wat wils. Van een veranda in minimalistische en sobere stijl tot rijkelijke extravagantie...
Willems veranda's geeft invulling aan uw droom.

Eigen ontwerp- en studiedienst

7. Eigen plaatsingsdienst

Met een eigen plaatsingsdienst zorgt Willems veranda's voor een correcte plaatsing, volledig volgens planning. Zo wordt mogelijke overlast tijdens de bouwwerken tot een minimum beperkt.

Eigen plaatsingsdienst

8. Begeleiding van de bouwheer

Willems veranda's zorgt steeds voor een individuele begeleiding van de bouwheer. Er wordt niet alleen advies verleend bij het maken van de juiste keuzes qua materiaal en uitvoering; ook bij de praktische afhandeling van o.a. de bouwvergunning, voorbereidende werken, afwerking, ... geniet u ondersteuning.

bouwheer_koppel

9. Aandacht voor afwerking

Willems veranda's schenkt aandacht aan de afwerking. Dakvensters, verlichting, gordijnrails... ook hier zijn er innoverende en veelzijdige mogelijkheden.

029_A8040401_11

10. Gratis prijsofferte

Duidelijke afspraken zorgen voor tevreden klanten. Willems Veranda's maakt voor aanvang van elk project een gratis en gedetailleerde prijsofferte.
Zo weet u altijd duidelijk vooraf waar u aan toe bent.

signing_contract