You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
Een verhoogde orangerie met groen schrijnwerk, net zoals de woning zelf.
161_A60531_Pergola_001

De orangerie, zoveel meer dan een wintertuin

Vroeger was een wintertuin of orangerie de enige manier om exotische planten in leven te houden in de winter. Maar vandaag biedt een orangerie zoveel meer: in de eerste plaats een mooie leefruimte voor uzelf, maar ook uw planten kunnen er optimaal gedijen.

De orangerie, een lange geschiedenis

De oorsprong van de orangerie gaat terug tot de renaissance. Ontdekkingsreizigers brachten exotische planten mee van hun verre tochten. Maar de klimatologische omstandigheden in Europa waren verre van ideaal om deze planten ook tijdens de kille winters in leven te houden.

Kleine serres werden toen kunstmatig verwarmd om de ideale temperatuur te verkrijgen.  Al vlug evolueerden deze kweekkamers tot ontmoetings- en ontspanningsruimte. Zo ontstond de hedendaagse orangerie.

Wenst u een orangerie te plaatsen?

Vraag een offerte

De orangerie vandaag, technisch vernuft en vakmanschap

Wie vandaag een orangerie wil bouwen, krijgt een resem aan technologische snufjes ter beschikking: automatische verluchtings- en verwarmingssystemen, kunstmatige verlichting, … Maar voor sommige mensen is het gewoon een gezellige leefruimte met een prachtig zicht op de tuin.

Uw woonuitbreiding, een investering voor het leven

Of u nu kiest voor een orangerie, tuinkamer of leefveranda, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

35 jaar ervaring, eigen ontwerpteam, toegewijde vaklui

De fanaat van uitheemse bloemen en planten hoeft niet meer op zijn honger te zitten en kan zijn hobby bijna professioneel beoefenen. Ook voor deze technologische hoogstandjes kunt u terecht bij Willems veranda's.

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vakmensen.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse