You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
20180957_Willems_Topbanner_NL
Vraag hier uw offerte
Een veranda met verhoogde raamdelen zorgt hier voor een extra ruimtelijk gevoel binnenin.

Paradijselijk genieten in een orangerie

Een veranda in een schitterend Engelse stijl met verhoogde ramen en een luxueuze afwerking.

De orangerie, een lange geschiedenis

De oorsprong van de orangerie gaat terug tot de renaissance. Ontdekkingsreizigers brachten exotische planten mee van hun verre tochten. Maar de klimatologische omstandigheden in Europa waren verre van ideaal om deze planten ook tijdens de kille winters in leven te houden.

Kleine serres werden toen kunstmatig verwarmd om de ideale temperatuur te verkrijgen.  Al vlug evolueerden deze kweekkamers tot ontmoetings- en ontspanningsruimte. Zo ontstond de hedendaagse orangerie.

De orangerie vandaag, technisch vernuft en vakmanschap

Wie vandaag een orangerie wil bouwen, krijgt een resem aan technologische snufjes ter beschikking: automatische verluchtings- en verwarmingssystemen, beregeningsinstallaties, kunstmatige verlichting…

De fanaat van uitheemse bloemen en planten hoeft niet meer op zijn honger te zitten en kan zijn hobby bijna professioneel beoefenen. Ook voor deze technologische hoogstandjes kunt u terecht bij Willems veranda's.

Wenst u een orangerie te plaatsen?

Vraag een offerte

35 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering van orangeries

Of u nu kiest voor een traditionele veranda, leefveranda, oranjerie, pergola, zwembadoverdekking, horecauitbreiding of een commercieel project, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vaklui.

Een stijlvolle veranda in romantische stijl met verhoogde raamdelen voor een extra ruimtelijk gevoel binnenin.

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

Wenst u een orangerie te plaatsen?

Vraag een offerte