You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact

Willems Veranda's Classic 2018

De 6e editie van Willems Veranda's Classic was alweer een grandioos en feestelijk fietsevent.

Het zalige weer en vernieuwde parcours zorgden voor een mooie uitdaging voor de méér dan 3800 wielerliefhebbers. Nieuw dit jaar was het Willems Afterclassic criterium met heel wat bekende profrenners. Dit criterium en de heerlijke afterparty ontving een 1000-tal inschrijvingen

Een prachteditie dankzij de uitstekende samenwerking met WTC De Wijngaardvrienden en de gemeente Herzele.

Bekijk hier alle foto’s!

DSC_0365

Op 5 en 6 mei toverden WTC De Wijngaardvrienden en het lokale gemeentebestuur met de onvoorwaardelijke steun van Willems Veranda’s het rustieke Burchtplein om tot the place to be voor menig wielerliefhebber.

Onder het goedkeurend oog van burgemeester Johan Van Tittelboom en schepen van Sport Stefaan Lauwaert verkenden jong en oud het vernieuwde parcours doorheen de prachtige Vlaamse Ardennen over verschillende afstanden gaande van 25 tot 75 km, zowel voor mountainbike als cyclotochten.

Dat alles was goed voor een sportief en gezellig evenement tot in de puntjes georganiseerd door een team enthousiaste vrijwilligers gaande van onthaalcomité , attente seingevers, de mensen van de bevoorrading onderweg tot aangename animatie dankzij de lokale Radio STAR. Met als afsluiter een stevige afterparty voor enkele duizenden sportievelingen.

DSC_0344

Nieuw dit jaar was het Willems Afterclassic criterium met heel wat bekende profrenners.

Ex-tourwinnaar Lucien Van Impe stond mee aan de start, net zoals het Willems Veranda’s Continentale wielerteam met onder andere Stijn De Volder, Dries De Bondt en Sean De Bie.
Ook Belgisch kampioene Jolien D'hoore, profrenners Olivier Naessens, Sep Vanmarcke en Iljo Keisse waren op de afspraak net zoals een supporterende Alexander De Croo.

DSC_0284

Wij kijken alvast uit naar de 7e editie.
Tot volgend jaar!

Bekijk hier de foto's