You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
20180957_Willems_Topbanner_NL
Vraag hier uw offerte

Nieuws

Willems veranda's Classic 2017

De vijfde editie van Willems veranda’s Classic van 6 en 7 mei 2017 klokte af op 4237 deelnemers, een groot succes!

Bekijk hier alle foto’s!

Een toporganisatie van WTC De Wijngaardvrienden Herzele vzw, Willems veranda’s en het gemeentebestuur van Herzele. Een gevarieerd aanbod voor elke fietser (kids inbegrepen) met cyclotochten afstanden van 25 tot 140 km, mountainbiketochten met afstanden 25, 55 en 75 km door het prachtige achterland van de Denderstreek, de Vlaamse Ardennen en de streek rond Geraardsbergen.

Ook burgemeester Johan Van Tittelboom en het volledige schepencollege tekenden present op de site van Burchtweide. Ex-tourwinnaar Lucien Van Impe gaf het startschot van de kidstour.

Naast een goed uitgestippeld en pittoresk parcours langs rustige en schilderachtige wegen, stonden we ook garant voor verzorgde en voldoende bevoorrading, een goede en attente bewegwijzering, seingevers aan de gevaarlijkste oversteekplaatsen. Bij start en aankomst was er heel wat animatie, muzikaal ondersteund door lokale radio STAR: heel wat ingrediënten voor een succesrecept voor meer dan 4000 fietsliefhebbers en dat gespreid over twee dagen. Deelnemer Roger Goessens maakte zijn versie van de rit in deze video.

Daarnaast namen ook onder andere het Willems veranda’s profwielerteam deel, net als de volledige staf van de ploeg. Ook profrenners Naesen, Van Avermaet, Vandenbergh, bondsvoorzitter Van Damme en bondscoach De Bie haspelden heel wat kilometers af langs het schitterende parcours.