Skip to content Skip to content

Bouwinfo van Willems

Alle bouwinfo die je moet weten voordat je een woonuitbreiding of veranda zet

Landelijke veranda

Een landelijke orangerie: creëer prestige en meerwaarde

Read More

Slim verbouwen

Upgrade jouw woning en levensstijl met een veranda of woonuitbreiding

In de hedendaagse woningmarkt, waar ruimte en comfort centraal staan, bieden de leefveranda’s, woonuitbreidingen en veranda's van Willems Veranda's een uitgelezen kans om niet..

Lees verder

Stijlvol wonen en design realisaties!

In de hedendaagse woningmarkt is de zoektocht naar personalisatie en uniciteit nooit ver weg. Mensen die een woning bezitten, streven ernaar hun woonruimtes niet alleen..

Lees verder

Een leefveranda

Een aluminium veranda: wooninnovatie voor gezond en aangenaam wonen

In de wereld van modern wonen is er een groeiende behoefte aan innovatieve oplossingen die onze levenskwaliteit verbeteren. Een aluminium veranda is een perfect voorbeeld van een..

Lees verder

isolatie dak veranda

Slimme oplossingen om grote ruimtes te overbruggen

Ontdek hoe innovatieve technologieën en ontwerpen kunnen helpen bij het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes.

Lees verder

energiezuinige uitbreiding

Uitbreiding van je woning: creëer meer ruimte en energie-efficiëntie

Wil je meer ruimte en energie-efficiëntie in je huis? Ontdek hoe je dit kunt bereiken met een moderne leefveranda of woonuitbreiding. Leer meer over het ruimtelijk gevoel dat deze..

Lees verder

de hedendaagse steellook

Breng de charme van steellook naar je veranda

Ontdek de charme van een steellook en geef je woonuitbreiding een eigentijdse, moderne uitstraling. We zetten alle voordelen en mogelijkheden van steellook op een rij.

Lees verder

onderhoudsvriendelijke veranda's

Het onderhoud van uw veranda: Een zorgeloze keuze met aluminium

Een veranda is een prachtige aanvulling op uw huis, een ruimte die licht en buiten naar binnen brengt. Het is een plek om te ontspannen, te genieten van de tuin en het hele jaar..

Lees verder

beste verandabouwer

Willems Veranda's: de expert in het creëren van jouw droomveranda

Ontdek het verhaal achter Willems Veranda's en hoe zij zich onderscheiden als specialist in het creëren van droomveranda's. Leer meer over hun volharding, visie en expertise die..

Lees verder

Willems 40 jaar

Het 40-jarig jubileum vieren: Een mijlpaal in ons bestaan

Ontdek hoe wij ons 40-jarig jubileum vieren en waarom dit een mijlpaal is in ons bestaan.

Lees verder

Haal daglicht in huis met een veranda

Natuurlijk daglicht heeft heel wat voordelen, zowel voor de mens als voor jouw huis. Hieronder een overzicht van alle voordelen. Voordelen van natuurlijk licht in huis Gezondheid..

Lees verder

Oog voor detail

De echte afwerking van een Willems Veranda!

Wanneer we de verfijning van een leefruimte evalueren, spreken de details boekdelen. De veranda's, leefveranda's en woonuitbreidingen van Willems zijn het toonbeeld van deze..

Lees verder

Waarom een veranda voor 4 seizoenen de perfecte woonuitbreiding is

Een veranda voor de 4 seizoenen biedt tal van voordelen als perfecte uitbreiding van uw woning. Het stelt u in staat om het hele jaar door te genieten van uw buitenruimte,..

Lees verder

Moderne veranda

Een moderne veranda is een waardevolle toevoeging aan elke woning, dankzij de vele voordelen die het biedt. Het creëert extra leefruimte, zorgt voor maximale lichtinval en..

Lees verder

Onderhoud en verzorging van uw veranda in 4 seizoenen

Het onderhouden en verzorgen van een veranda in 4 seizoenen is essentieel voor het behoud van comfort en kwaliteit. Als marktleider in België heeft Willems Veranda's de kennis en..

Lees verder

Veranda prijs: Wat te verwachten en hoe uw budget te bepalen

Het bepalen van uw veranda prijs en budget is essentieel voor het plannen van een succesvol project. Een goed begrip van de kosten en uw financiële mogelijkheden zorgt voor een..

Lees verder

Vergunningen en regelgeving voor aanbouw en veranda's in België

Het is cruciaal om op de hoogte te zijn van de vergunningen en regelgeving rond aanbouw en veranda's in België om problemen met de autoriteiten te voorkomen. Het naleven van deze..

Lees verder

Uitbouw aan een huis: De voordelen en overwegingen bij het kiezen

Het toevoegen van een uitbouw aan uw huis biedt vele voordelen, zoals meer leefruimte en licht in de woning. Willems Veranda's is gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van..

Lees verder

Stijlvol wonen

Willems Veranda's: Uw stijl!

In de snel evoluerende markt van verandabouw onderscheidt Willems Veranda's zich al meer dan 40 jaar als een ware pionier. Als marktleider bieden zij niet alleen de meeste keuzes..

Lees verder

Ontdek de verschillende stijlen en mogelijkheden van veranda's

De keuze voor de juiste veranda stijl en mogelijkheden is essentieel om te zorgen voor een harmonieuze uitbreiding van uw woning. Een goed ontworpen veranda kan niet alleen de..

Lees verder

Tips voor het aanbouwen van een veranda aan uw huis

Een veranda aanbouwen aan uw huis kan een geweldige manier zijn om extra leefruimte te creëren en tegelijkertijd uw woning meer esthetische en functionele waarde te geven. Een..

Lees verder

Inspiratie, ideeën en ontwerpen voor stijlvolle verandas

Stijlvolle veranda's zijn een geweldige manier om extra leefruimte en comfort te creëren in moderne woningen. Ze bieden een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes en..

Lees verder

Wat u moet weten over de prijzen van Veranda Willems

Het begrijpen van de prijzen van Veranda Willems is essentieel om een weloverwogen keuze te maken bij het investeren in een veranda of woninguitbreiding. Verschillende factoren,..

Lees verder

Energie-efficiënte veranda's en uitbreidingen voor uw huis

Energie-efficiënte veranda's en uitbreidingen dragen bij aan het verlagen van uw energieverbruik, het verhogen van het wooncomfort en het verminderen van de milieu-impact. Ze..

Lees verder

De voordelen van een veranda aanbouw voor uw huis en levensstijl

Veranda aanbouw biedt tal van voordelen voor uw huis en levensstijl. Het creëert extra leefruimte, verhoogt het comfort en draagt bij aan duurzaamheid. Willems Veranda's, een..

Lees verder

De voordelen van het aanbouwen van een veranda

Met een veranda aanbouw kunt u optimaal genieten van uw huis en levensstijl. Ontdek de vele voordelen die een veranda met zich meebrengt.

Lees verder

Een uitbreiding voor zelfstandigen

Onderneem verstandig met onze energie-efficiënte realisaties

In de hedendaagse zakenwereld zijn ruimte en omgeving cruciale factoren die bijdragen aan het succes en de groei van een onderneming. Een goed ontworpen en energie-efficiënte..

Lees verder

Verleng de zomer met een energie-efficiënte veranda

De zomer is een tijd van ontspanning en genieten van de buitenlucht. Maar als de herfst nadert en de dagen korter worden, verlangen we allemaal naar dat beetje extra zon en warmte.

Lees verder

Een plat dak

Breng licht binnen via je dak met veranda van Willems

We ervaren het allemaal wel eens: dat verlangen naar een beetje extra ruimte in huis. Een extra kamer voor die passie voor kunst, een speelruimte voor de kinderen of misschien een..

Lees verder

winnaars woonbonusactie

De winnaars van onze eerste Willems woonbonusactie!

Op vrijdag 10 september ontvingen we de 3 hoofdwinnaars van onze eerste woonbonusactie. Tijdens de feestelijke receptie reikten we 3 hoofdprijzen uit van respectievelijk 2.500,..

Lees verder

Punt veranda

Investeer slim: de voordelen van een Willems veranda

Een veranda, leefveranda of woonuitbreiding is naast een geweldige investering die uw huis een meerwaarde kan geven, ook een verstandige investering in uw levensstijl! En dit om..

Lees verder

energiezuinige woonuitbreiding

Verhoog de energie-efficiëntie van je woonuitbreiding

Veranda's en woonuitbreidingen zijn net zo goed onderworpen aan de strenge isolatienormen die tegenwoordig worden opgelegd om een gunstig EPC-certificaat te verkrijgen wanneer je..

Lees verder

kleuren veranda

Kies de juiste kleur/stijl voor jouw veranda of woonuitbreiding

Een veranda of woonuitbreiding is een uitstekende manier om je leefruimte te vergroten en je woning een persoonlijk tintje te geven. Bij het kiezen van de juiste kleur is het..

Lees verder

meervoudig gelaagd glas

Energiezuinig: meervoudig gelaagd glas en zonwerend

De verandabouw heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke evolutie doorgemaakt, vooral op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Een belangrijke innovatie in deze..

Lees verder

installatie veranda

Een betrouwbare en ervaren verandabouwer bespaart u geld

Het kiezen van een betrouwbare en ervaren verandabouwer is noodzakelijk bij het besparen op de kosten van een woonuitbreiding of veranda. Willems, met meer dan 40 jaar ervaring in..

Lees verder

Merk van het Jaar 2024

Willems Veranda's is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Merk van het Jaar!

We zijn fier dat we voor het tweede jaar op rij door de Belgische consumenten verkozen zijn tot Merk van het Jaar. Willems Veranda's staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en..

Lees verder

Woonuitbreiding met zonnepanelen

Woonuitbreidingen en veranda’s in combinatie met zonnepanelen

Doe je voordeel en bespaar dubbel op je energiefactuur! Ga de toekomst zonnig tegemoet dankzij een woonuitbreiding of veranda van Willems in combinatie met zonnepanelen. Naast de..

Lees verder

bouwvergunning woonuitbreiding

De 5 stappen bij het aanvragen van een bouwvergunning

Als je een woonuitbreiding wil bouwen die groter of hoger is dan de toegelaten regels voor vrijstelling van de bouwvoorschriften in je gemeente, onderneem dan onderstaande..

Lees verder

afdekking pergola veranda

De voordelen van een afdekking of pergola aan je veranda

Een veranda of een woonuitbreiding is een geweldige manier om meer leefruimte te creëren in je huis. Het biedt aan de ene kant een plek om te ontspannen en aan de andere kant om..

Lees verder

een duurzame veranda

Ontdek het comfort van een duurzame woonuitbreiding

Een duurzame aluminium veranda of woonuitbreiding is een geweldige manier om uw leefruimte te vergroten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere levensstijl. Deze..

Lees verder

veranda aan huis

De perfecte aanvulling op jouw huis: een Willems veranda

Veranda's zijn een populaire manier om uw huis te vergroten en te verfraaien. Een veranda aan huis biedt niet alleen extra leefruimte, maar kan ook uw huis een unieke uitstraling..

Lees verder

steellook veranda

De steellook woonuitbreiding: de trend voor 2023

De ‘steellook’ is al even op de markt, maar het lijkt erop dat het nu echt de grote doorbraak gaat krijgen in 2023! Alles wordt steeds meer en meer ’steellook’. Dit gaat van ramen..

Lees verder

bedrijfsuitbreiding

Ondernemen met zicht op de tuin!

Als startende zelfstandige is het niet gemakkelijk om alles volgens wens en budget te investeren. Alles kost een hoop geld en daarom is het meer dan welkom wanneer er oplossingen..

Lees verder

Kwaliteit in service en materialen

Woonuitbreidingen en veranda’s die weer en wind doorstaan en bovendien onderhoudsvriendelijk zijn? Dat zijn de uitdagingen die Willems is aangegaan, om de klant een zo goed..

Lees verder

De plaatsing van een veranda of woonuitbreiding

Een service die loont voor de klant! Dat is de aanpak van Willems. Een stappenplan dat aantoont dat een woonuitbreiding of leefveranda van Willems u veel zorgen, tijd en kosten..

Lees verder

Energiezuinige woonuitbreidingen

Energiezuinige woonuitbreidingen zijn steeds meer en meer de oplossing vandaag de dag voor mensen die graag willen uitbreiden zonder de omslachtige verbouwingen en werfsituaties..

Lees verder

Tips voor het bouwen van een tuinatelier of tuinkantoor

Met de veranderende manier waarop we werken, studeren en creëren, biedt een tuinatelier of tuinkantoor een geweldige oplossing voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen..

Lees verder

De tijdloze realisaties van Willems Veranda's

Of het nu om een pergola, veranda of woonuitbreiding gaat, de tijdloze realisaties van Willems veranda’s behoren tot de populairste stijlen onder de klanten.

Lees verder

De wetgeving voor een aanbouw en uitbouw

Het verschil tussen woonuitbreiding en veranda is vooral een wettelijk verschil. Een veranda wordt als een aanbouw beschouwd, terwijl een woonuitbreiding steeds meer wordt..

Lees verder

Hoe financier ik mijn nieuwe woonuitbreiding of veranda?

Om lange zomeravonden in te spenderen, je leefruimte uit te breiden of ook in de winter een buitengevoel te creëren: een woonuitbreiding of veranda van Willems kan je woning een..

Lees verder

trendy poolhouse

De prijs van een poolhouse of zwembadoverkapping

Naast comfort, genieten en gezond leven zijn zaken als ‘prijs’ even belangrijk voor veel mensen. Om een schatting te geven van wat nu een poolhouse kost, is niet voor de hand..

Lees verder

Hoe optimaal genieten van je zwembad

Een poolhouse is een vrijstaande structuur die los staat van uw huis en in de nabijheid gelegen is van een zwembad. Strikt genomen is een poolhouse een permanente plek die dienst..

Lees verder

Landelijke veranda

Een landelijke orangerie: creëer prestige en meerwaarde

Een hedendaagse tuinkamer is een ding, maar een stijlvolle landelijke orangerie vraagt een heel andere architecturale aanpak. Deze stijlvolle prestigieuze realisaties zijn niet..

Lees verder

trendy poolhouse

De verschillende poolhouse toepassingen

Een poolhouse is vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Wie droomt er niet van om 365 dagen per jaar op vakantie te zijn in eigen tuin? En hoe? Een poolhouse kan in..

Lees verder

De voordelen van een woonuitbreiding

Een ruimer huis zonder de stress van verhuizen? Dat klinkt als een droom die werkelijkheid kan worden met een slimme woonuitbreiding. Bij Willems Veranda's begrijpen we dat het..

Lees verder

De verschillende stijlen van woonuitbreidingen

Bent u op zoek naar woonuitbreiding-ideeën? Ideeën waar licht en transparantie de regel zijn? Wilt u een kijk behouden op de buitenwereld, uw tuin of een goede visibiliteit naar..

Lees verder

type daken veranda

De verschillende types van daken

Het dak van je veranda of uitbreiding speelt een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van de ruimte. Bij Willems Veranda's begrijpen we dat de keuze voor het..

Lees verder

klimaat regeling

De nodige zonwering en airco voor een veranda

Een veranda, woonuitbreiding of tuinkamer is een lichtrijke ruimte waar genieten de boodschap is. Maar wanneer je een toonzaal gaat bezoeken, bekijk je de realisaties in hun..

Lees verder

Willems tuinkamers en veranda’s: de perfecte formule

Een veranda of een tuinkamer als aanvulling op een bestaand pand biedt je de kans om de extra ruimte echt naar eigen inzicht te benutten. Er zijn een paar manieren waarop je jouw..

Lees verder

De eigenschappen van een woonuitbreiding van Willems

Een woonuitbreiding van Willems is steeds een prachtige uitbreiding die kan worden toegevoegd aan de zij-, voor- of achtertuin van uw huis. Met zijn grote open ruimtes is een..

Lees verder

De technische kant van woonuitbreidingen en veranda's

Betoverende woonuitbreidingen, veranda’s of tuinkamers zijn enkel mogelijk dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De twee meest in het oog springende materialen zijn..

Lees verder

Stel jouw ideale woonuitbreiding samen met Willems

Vandaag de dag worden we nog dikwijls geconfronteerd met hardnekkige vooroordelen als het over veranda's gaat. Mensen hebben nog steeds bij het woord veranda een beeld van een..

Lees verder

De vorm van een woonuitbreiding of veranda?

Meestal wordt de vorm van een woonuitbreiding in de eerste plaats bepaald door de vorm van de bestaande woning in combinatie met de wensen van de klant. Maar niet alle wensen van..

Lees verder

Extra licht en warmte met een woonuitbreiding van Willems

Heel het jaar door optimaal genieten van jouw tuin of buitenleven met een veranda, tuinkamer, pergola of een andere woonuitbreiding van Willems Veranda’s? Het kan! Start alvast..

Lees verder

Een tuinkamer voor verschillende doeleinden

Een degelijke tuinkamer is zoveel meer dan een lichtrijke leefruimte alleen. Doorgaans is een tuinkamer een lichtrijke woonuitbreiding met zicht op de tuin. Maar deze stevige en..

Lees verder

Tuinkamer verwarmen

Tips en opties voor het verwarmen van je veranda

De belangrijkste reden van een woonuitbreiding, tuinkamer of een veranda is om in alle comfort te genieten van je omgeving. Ook de temperatuur van een veranda speelt hier een..

Lees verder

De vele voordelen van een aluminium veranda 

In de bouwsector is materiaalkeuze cruciaal. Klassieke materialen zoals hout en steen worden in ons klimaat op de lange termijn op duurzaamheid getest.

Lees verder

Een keuken met een panoramisch zicht

Stel je voor: terwijl je in de keuken bezig bent met koken, geniet je van een adembenemend uitzicht op je weelderige tuin. Bij Willems Veranda's begrijpen we dat een keuken met..

Lees verder

Condens: wat is het en wat er tegen doen?

Wanneer er condens optreedt in uw veranda, dan heb je in principe te maken met een te hoge luchtvochtigheid binnenshuis. Dit kan verschillende redenen hebben.

Lees verder

Hoe kan je het efficiëntst renoveren?

Voor wie denkt aan renoveren kan deze uitleg misschien wel veel geld besparen. Iedere renovatie heeft één wel bepaald doel voor ogen. De kwaliteit van wonen vergroten. En één van..

Lees verder

Isolatie van een tuinkamer, veranda of woonuitbreiding

Algemeen kan men stellen dat een verandabouwer met veel ervaring, de beste oplossingen kan aanbieden aan de klant om aan de steeds strengere isolatienormen te voldoen.

Lees verder

paviljoen

Creëer je eigen buitenoase met een paviljoen

Een paviljoen is meer dan een prieel alleen. Een paviljoen is een stijlvolle vrijstaande maar gesloten constructie. Een open ruimte, met een overkapping is dan weer een prieel.

Lees verder

lichtrijke tuinkamer

Een tuinkamer is de ultieme uitbreiding van jouw huis

Als je een tuin hebt en je wilt hier optimaal van genieten, is een tuinkamer eigenlijk onmisbaar, want het biedt je de ideale mogelijkheid om tegen alle weersomstandigheden in, in..

Lees verder

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw

Denk je aan een uitbreiding van woning, dan denk je of aan een extra ruimte of het vergroten van een bepaalde ruimte. Dit verschil in aanpak noemen we in het vakjargon een..

Lees verder

pergola

Pergola inspiratie en tips met Willems Veranda's

Een pergola is een heel unieke manier van het buitenleven beleven. De tijd dat het alleen bedoeld was om rustig een boek te kunnen lezen zonder in de volle zon te zitten is..

Lees verder

Alles wat je moet weten over een leefveranda

Een leefveranda is vandaag de dag een volwaardige woonuitbreiding, waar je het hele jaar door van kunt genieten. Toch komt er meer bij kijken bij het professioneel plaatsen van..

Lees verder

Heb je een (bouw)vergunning nodig voor een woonuitbreiding?

Wanneer heb je een bouwvergunning nodig voor een woonuitbreiding of veranda? Wanneer volstaat een melding bij je gemeente? We geven hieronder een overzicht, zodat je achteraf niet..

Lees verder

kleur veranda zwart

Wat is jouw favoriete kleur voor een veranda?

Wat de keuze van uw stijl van veranda ook is, klassieke of moderne veranda, u kunt nu ook voluit gaan voor uw kleur van voorkeur. Willems veranda’s heeft de kennis en kunde om uw..

Lees verder

Willems veranda als hedendaagse woontuibreiding

De hedendaagse woonuitbreiding

Steeds meer mensen geven er vandaag de dag de voorkeur aan om te bouwen in moderne woning volumes. Strakke lijnen, vernieuwende materialen, sobere vormen, dynamische vlakken, veel..

Lees verder

Een woonuitbreiding met comfort het hele jaar door!

Een veranda of tuinkamer plaatsten is één ding. Maar een hedendaagse woonuitbreiding vraagt een heel ander aanpak. Een woonuitbreiding trekt bestaande ruimtes en muren open om zo..

Lees verder

Een zwembadoverdekking voor het leven!

Een degelijke zwembadoverdekking is steeds voorzien van materialen die de hoge luchtvochtigheid van de omgeving en de buitengewone eisen van een zwembad met gemak doorstaan.

Lees verder

veranda

Welke soorten woonuitbreidingen bestaan er?

Ongeacht of de winter, zomer, herfst of lente op zijn of haar einde loopt, elk typerende periode van het jaar is en kan een reden zijn om een woonuitbreiding, poolhouse, veranda..

Lees verder

Nood aan extra ruimte? Lees hier meer!

Een van de meest doorslaggevende redenen om te kiezen voor een woonuitbreiding, pergola, veranda of tuinkamer is de plek die men wil creëren. Wie zou neen zeggen tegen extra..

Lees verder

duurzaam poolhouse

Duurzame en kwalitatieve poolhouses

Een goed en doordacht ontworpen poolhouse maakt de zomer toegankelijker en spannender dan een mooie zomer op zich al kan zijn. Een eigen poolhouse heeft iets exotisch. Het is als..

Lees verder

Tips om jouw veranda er als nieuw te laten uitzien!

De temperaturen stijgen en de dagen worden langer. De lente is er om te ontspannen en te genieten van de zon. Dit is een leuke periode om tijd door te brengen in de tuin of een..

Lees verder

Verkoop niet, maar herinvesteer verstandig!

Maakt uw woning niet meer de indruk op u, als toen u het kocht? Voelt de ruimte niet meer zo inspirerend aan als toen? Daar kunnen verschillende redenen aan de basis liggen...

Lees verder

Waarom je voor een type woonuitbreiding moet kiezen

Bepaal zorgvuldig ‘waarom’ u een uitbreiding nodig heeft. Meestal omvat het antwoord op de vraag ‘waarom’ al snel wat de beste keuze aan uitbreiding u zal dienen. Er zijn echter..

Lees verder

Een veranda, tuinkamer, pergola of woonuitbreiding?

Wanneer u opzoek bent naar een woonuitbreiding of meer kwaliteit van wonen dan zijn er enkel opties het overgeven waard. Uiteindelijk draait het hem om de beleving en de kwaliteit..

Lees verder

Vakmanschap als kwaliteitsmerk

Bij Willems Veranda's geloven we in de kracht van vakmanschap. Het is de essentie van ons kwaliteitsmerk en de drijvende kracht achter elk project dat we realiseren. In deze blog..

Lees verder

Een woonuitbreiding voor thuiswerk

Vandaag de dag is de sociaal economische situatie van die orde dat veel mensen van thuis uit willen werken. Maar onder het al te goed te beseffen werken veel mensen in een..

Lees verder

Ontdek jouw ideale woonuitbreiding bij Willems

Wanneer u op zoek bent naar een woonuitbreiding zult u vermoedelijk uw keuze laten afhangen van enkele belangrijke parameters zoals budget, oppervlakte en smaak. Er bestaan..

Lees verder

Geniet van de warme wintermaanden dankzij Willems!

Elke plek in huis kan een potentiële knusse hoek worden, als het verhaal juist wordt verteld. Hierbij enkele nuttige tips om meer uit uw Willems veranda of woonuitbreiding te..

Lees verder

Tips voor jouw toekomstige woonuitbreiding

Glazen woonuitbreidingen, zei het geïntegreerd of als geïsoleerde tuinkamer straalt ontegensprekelijk klasse uit. Hoe groter de glaspartijen, hoe groter het wow-effect visueel,..

Lees verder

Kiezen voor een woonuitbreiding of een veranda?

De nieuwste trend in volwaardige woonuitbreidingen: moderne, luxe veranda's die niet te vergelijken zijn met ouderwetse varianten. Ontdek de veelzijdigheid en comfort van deze..

Lees verder