You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
20181058_Willems_Lifestyle_2
Leefveranda Willems in Oetingen

Volop genieten van uw leefveranda

Een leefveranda vormt een perfect geheel met uw woning, zowel vanbinnen als vanbuiten. In tegenstelling tot een veranda, bestaat een leefveranda niet uitsluitend uit glas: het lichthellend plat dak is optimaal geïsoleerd en voorzien van een glazen lichtstraat of koepel. Kortom, in alle seizoenen een aangename uitbreiding van uw woonruimte.

De ideale uitbreiding van uw woonruimte

De muren tussen de woning en een leefveranda worden letterlijk gesloopt waardoor de grenzen tussen de ruimtes vervagen. Onze leefveranda's hebben een plat dak met een geïntegreerde lichtstraat of koepel in glas.

Dit zorgt voor een compleet andere beleving van de woonruimte. Het is er net zo comfortabel vertoeven als in een living, maar de lichtstraat zorgt voor extra licht en een extra ruimtelijk gevoel. Ook op het vlak van esthetiek en isolatie heeft een leefveranda geen vergelijk.

Wenst u een leefveranda te plaatsen?

Vraag een offerte

Woning en leefveranda vormen één geheel

Woning en leefveranda vormen steeds één geheel. Beide sluiten naadloos op elkaar aan, waarbij u nooit het gevoel heeft dat u vanuit de woning de veranda binnenstapt.

Uw woonuitbreiding, een investering voor het leven

Of u nu kiest voor een leefveranda, traditionele veranda of tuinkamer, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

Een exclusief woonconcept van Willems veranda's

De leefveranda is een volwaardig woonconcept exclusief ontwikkeld door Willems veranda's.

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vakmensen.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

Bekijk de opbouw van een leefveranda (time-lapse video):