You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
20180957_Willems_Topbanner_NL
Vraag hier uw offerte

Betrouwbare partner van idee tot afwerking

Willems-Construct_zwembadoverdekking_B70861-03_A
Willems-Construct_zwembadoverdekking_B70861-15
Willems-Construct-B70632-06

Willems Construct: ons bouwteam voor al uw aannemingswerken

U hebt een mooi plan voor een woonuitbreiding, maar weet niet onmiddellijk hoe er aan te beginnen. U wilt een nieuwe leefruimte maar hiervoor zijn enkele grondige vernieuwingen aan de bestaande woning noodzakelijk. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. Willems Construct helpt u bij het kiezen van materialen en verzorgt de afbraak- en ruwbouwwerken tot in de puntjes. Bovendien weten zij exact hoe de metselwerken moeten voorbereid worden voor de verdere afwerking en plaatsing van de leefveranda of tuinkamer.

Willems-Construct_zwembadoverdekking_B70861-02C

Project: zwembadoverdekking

Dit buitenzwembad was aan een grondige renovatie toe en de bouwheer wenste de bestaande opengaande overkapping te vervangen door een volwaardige vaste zwembadoverdekking. Het team van Willems Construct stond in voor de afbraak van de bestaande betegeling tot en met het plaatsen van de nieuwe vloer en de boordranden. Aansluitend werd de nieuwe overkapping geplaatst.

Een renovatie van onberispelijke kwaliteit!

Bij een renovatie moet met heel wat aspecten rekening worden gehouden. Dankzij onze expertise zoeken wij steeds naar de meest duurzame oplossing.

Willems-Construct_renovatie-B70993_05C
Willems-Construct_renovatie-B70993_02C

Project: afbraak en woonuitbreiding

De eigenaars van deze moderne woning wilden toch net dat ietsje meer dan het bestaande overdekt terras. Willems Construct stond in voor de gedeeltelijke afbraak van de overkapping en realiseerden alle voorbereidingswerken voor een nieuwe tuinkamer.

Willems_Logo_Construct
Willems-tuinkamers-en-verandas-Construct_BG-logo-NL

Willems Construct: renovatie en verbouwingswerken

Binnen de Willems groep is Willems Construct het team dat instaat voor de ruwbouw en voorbereidingswerken. Hierdoor kunnen wij alle stappen van uw project volledig in eigen beheer realiseren en nauwgezet opvolgen. U hoeft dus geen verschillende aannemers aan te spreken, maar kunt terecht bij onze adviseurs. Met de Willems garantie van onberispelijke afwerking en kwaliteit!

Bent u op zoek naar een woonuitbreiding ?

Vraag een offerte