You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Vraag hier uw offerte

Veranda

Uw veranda, een eigentijdse plaats om tot rust te komen

Een veranda is vandaag niet meer de aanbouw die we kennen van vroeger. Het concept 'veranda' onderging de laatste jaren een grondige metamorfose. Naast de technische evolutie op het vlak van isolatie, vormgeving en comfort is ook het gebruik geëvolueerd.  Een veranda doet nu meer dan ooit dienst als bijkomende woonruimte waar u tot rust kan komen. 

106_A5047101_11
Deze ruime woning kreeg een extra leefveranda om nog meer te kunnen genieten van de grootse tuin.

Geniet ELKE DAG
VAN uw tuin

Een veranda, ... dat is het hele jaar door genieten van uw tuin

Een veranda vormt de overgang tussen huis en tuin. Door de grote glaspartijen wordt de band met de natuur nog versterkt. Zo wordt uw veranda de ideale plek om tot rust te komen.

Een veranda in harmonie met de stijl van uw woning

Een veranda hoort in harmonie te zijn met uw woning. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die past bij uw woning. Dat is bijvoorbeeld een tint die subliem harmonieert met de kleur van uw gevel. Maar ook een contrasterende kleur kan uw veranda net een eigen persoonlijkheid geven. Klassiek, retro, modern of hedendaags minimalistisch, wij bouwen uw veranda in elke gewenste stijl.

Wenst u een veranda te plaatsten?

Vraag een offerte

Een energiezuinige veranda

De veranda’s van Willems voldoen aan de laatste nieuwe energienormen. Wij werken met kwalitatieve meerkamerprofielen die voldoen aan de nieuwste isolatienormen en energienormen. Daarnaast streven wij naar een zo laag mogelijke K-waarde voor de beglazing.

De nieuwe generatie veranda's hebben nu in elke seizoen een aangenaam leefklimaat. Slecht isolerende profielen en beglazing, die er vroeger voor zorgden dat het in een veranda in de winter te koud en in de zomer te warm was zijn dus voorgoed verleden tijd. 

35 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering van veranda's

Of u nu kiest voor een traditionele veranda, leefveranda, oranjerie, pergola, zwembadoverdekking, horecauitbreiding of een commercieel project, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vaklui.

Een stijlvolle veranda in romantische stijl met verhoogde raamdelen voor een extra ruimtelijk gevoel binnenin.

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

Wenst u een veranda te plaatsten?

Vraag een offerte